Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Porig alázott az exem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Porig alázott az exem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok.Megismertem egy férfit,minden szépen és jól alakult,teljesen megértettük egymást (vagyis azt hittem).

Az első időkben csak találkozgattunk,minden nap volt valami programunk.Azt hittem,hogy megvan a nagy Ő.

Mindent szerettem benne,a szemét,minden porcikáját imádtam,a kedvességét.

Alakulni kezdtek a dolgok,majdnem 3 hónap után lefeküdtem vele.

Ő közölte,hogy köszöni szépen de neki csak ennyi kellett,mert fogadott a haverjával rajtam,mert a haverja régen ki akart kezdeni velem,de elküldtem.

Abban fogadtak hogy vajon kinek sikerül "megfektetni".

És pedig fülig szerelmes lettem belé ilyen rövid idő alatt.Egy senkinek érzem magam,porig alázott.

2013. febr. 6. 23:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Semmiképp ne lássa,hogy szenvedsz! Alázd meg te is! A férfiakat is meglehet ám,a férfiúi büszkeségüket lelehet vinni a béka valaga alá! Mond neki,nem gondoltad,hogy ilyen nulla az ágyban,nagyobb teljesítményt vártál,igaz ahhoz lenni kellene megfelelő szerszámnak,nem gyerek méretenek...st! Én megoldanám,az tuti!
2013. febr. 6. 23:37
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Sajnálom a történteket, de szerintem ne csinálj semmit, próbáld meg elfelejteni.
2013. febr. 6. 23:42
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Ne is törődj velük. Én megértelek téged, sajnálom, hogy ez történt, tényleg.
2013. febr. 6. 23:49
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Jaj, ugyan! Egyetlen percig se hidd, hogy ez az egész téged minősít. Te érzelemből cselekszel, fel tudod vállalni az érzéseid, képes vagy szeretni. Semmi rosszat nem tettél. A 3 hónap meg egyenesen SOK, még azt sem lehet mondani, hogy könnyen adtad magad, ráadásul érzelemből történt.

Ő szégyellheti magát, hogy kihasználta ezt, hogy ilyen vagy. Kizárólag róla mutat ez szegénységi bizonyítványt. Na meg az vasegójú, szánalmas haverjáról, aki nem tudja elviselni, hogy valakinek nincs igénye rá. :)

SZ*RD LE ŐKET A LEHETŐ LEGMAGASABBRÓL!

Normális ember szemében nem úgy jön le a sztori, hogy te meg lettél alázva, hanem úgy, hogy szerencsétlenül jártál, mert betaláltak mocsok emberek. Ennyi.

2013. febr. 7. 00:14
 15/16 anonim ***** válasza:

írhatják neked ezerszámra a nyugtató dumákat, de hidd el, megkönnyebülni csak akkor fogsz, ha tönkreteszed az életét!

(ez nem vicc sajnos)

2013. febr. 7. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Nehogy magadra vedd ezt a beteg idióta f*szt, aki arról papol itt, hogy megérdemelted!!! Normális, felnőtt kapcsolatokban természetes a szex, mégis meddig vártál volna, 1 évig??? Nagyon sajnálom, ami történt, és nem vagy senki! Aki ilyen dologra képes, nem is simán gonosz, hanem komolyan mondom, hogy egy kezelésre szoruló szociopata beteg állat. Te pedig az áldozata lettél. Ez már túlmegy a sima szemétség határán. Ez nem rólad állít ki nulla erkölcsi bizonyítványt. Ne félj, majd visszakapja ezt még valakitől, valamilyen formában.
2013. febr. 7. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.