Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijárt nekem, hogy porig alázott?
Figyelt kérdés
Még tavaly összejöttem egy lánnyal és 3 hónapig voltunk együtt ez idő alatt nem tudtunk sokat találkozni sem hiszen távkapcsolat volt. Msn, sms, telefon volt ami öszetartott minket még nem láthattuk egymást. Hétvégente azonban igyekeztem mindig sietni hozzá, amikor ő is ráért. Nagyon szerettem, egy este se telt el úgy mikor lefeküdtem, hogy ne gondoltam volna rá, mikor vele voltam is mindig bizonyítottam a szerelemet. Egyszóval bármire képes lettem volna érte. Ezt ő is érezte. Aztán eltelt ez 3 hónap és mint akit kicseréltek. Szakított velem egyik napról a másikra, elkezdett alázni, hogy én mekkora beképzelt állat vagyok, mg divatmajom stb. Szinte olyan volt mint aki gyűlöl engem és mindez a kapcsolatunk vége felé kezdett kialakulni. Már nem vette fel a telefont ha hívtam mindig hazudott, ha mondtam neki, hogy szeretlek csak annyit mondott motyogva, h én is de úgy éreztem, hogy ez már nem őszinte. Szakítás után azonnal összejött egy másik sráccal kibeszélt a hátam mögött szívózott velem tudta, h ez engem megütött nagyon és mikor kerestem visszaírta, h a pasimnál szop*k ne zavarj... ilyeneket és ez durva volt. Köztünk nem történt szexuális együttlét még jártunk az alatt a jó pár találkozó alatt eleinte még azt gondoltam óvatos leszek nehogy azt higgye, h csak arra kell. Erre visszaélt ezzel is, hogy velem nem feküdt le mással meg igen. Ez kijárt nekem? Megérdemeltem? Azóta nem bízok a nőkben mióta ezt tette, és nem bírok szerelmes lenni igazán! Vagy ez normális, hogy így viselkedett velem?
2009. júl. 18. 09:15
1/7 Zümy válasza:
Nem,nem érdemelted meg.Nem a te hibád ,ezért nem magad okold. és próbálj újra megbízni a nőkben,mert nem mindegyik ilyen.
2009. júl. 18. 09:27
2/7 anonim válasza:
Látod, akkro ez egy tanulólecke volt. Lányokkal nem szabad íg ybánni, első randikor szépen ágyba vinni, ez különben sem árt, hiszen minek hónapokat elfecsérelni, ha aztán utána meg kiderül, hogy az ágyban semmi sem oké, márpedig a szex az egész kapcsolat alapja, ezt kár tagadni.
Úgyhogy .... legközelebb légy férfi :) Van egy haverom akinek az az elve, hogy sokat nem tököl, mert a második randiot már az ágyában akarja, így szokott fogalmazni, na mostz már ott tart, hogy ha oké a csaj, akkor az elsőt is ott akarja befejezni. És először azt hittem poénkodik, de rájöttem, igaza van.
2009. júl. 18. 09:33
3/7 anonim válasza:
ja, igaza van az előttem szólónak....nem árt a kislányt minél előbb ágyba vinni. Ha nem működik valami vagy kiderül h csak 1 kis ribanc (mint amilyen a tied is volt), akkor legalább volt egy jó dugásod; ha meg működik a dolog meg nem ribanc, akk meg úgyis vele maradsz.
a nők részéről az csake gy nagy duma ám h félnek az olyan pasiktól aki csak "azt akarja". Ők is csak "azt akarják", megnyugtatlak.
Mindenkit a lába köze mozgat. Van kivétel, csak az nagyon ritka, és alig valsozinü h olyannal futsz össze, talán a lányok közül 5-8%, nem több...
2009. júl. 18. 10:14
4/7 anonim válasza:
Persze, és ezzel a módszerrel 100%-ig biztos, hogy csak ilyen r*bancokat fog találni... Én mondjuk biztos, hogy pofánröhögném azt, aki az első randin szexet akar. 'Szia, mizu, jössz dugni?' Annál meg eszesebb vagyok, hogy betanult dumákkal valaki 5 perc alatt levegyen a lábáról. Tényleg görény volt ez a csaj veled, de attól még, hogy két nagyon okos ember (mert ti aztán felmérést készítettetek, hogy 100 nőből hány akarna az első randin egyből szexet, ugye?) kitalálta, hogy légy ilyen, hát szerintem ne. Nem azt mondom, hogy hónapokat várj, de egy-két hetet kibírsz. Ritka az a komoly kapcsolat (nem a két-három hónapja tartó járásokra célzok), ami így kezdődött.
2009. júl. 18. 11:21
5/7 anonim válasza:
Elég bunkó ez a lány, sajnálom, hoyg ez történt Veled, de sajnos aki nem megy el remetének, annak számolni kell ezzel a kockázattal! LÉgy nyitott, és próbálj meg normális maradni! Ne a TÖBBI lányon akarj bosszút állni azért, amit ez az egy lány csinált Veled! És ha a rendes hozzáállásodon változtatsz, Magaddal is kitolhatsz, mert én például gondolkodás nélkül faképnél hagynám azt a pasit, aki 1. vagy 2. randin ágyba akar vinni, akármennyire tetszik, úgy lennék vele, mit képzel?!
Kérlek, ne menj át frusztrált macsóba! :D Remélem, a következő kapcsolatod sikerülni fog! Sok sikert! :)
2009. júl. 18. 15:02
6/7 anonim válasza:
Dehogy járt ki neked! A lány egy bunkó. Te nem csináltál semmi rosszat, sőt mindent jól csináltál, de hát a lánynak más kell. Szerintem maradj ugyanilyen, és hidd el, hogy megtalálod azt a lányt, aki értékelni fog Téged, és nem fog így átverni mint ez a lány. De én sem javaslom, hogy nagyváltással, mostantól mindenkit meg akarj dugni már az első randin. Nem valószínű, hogy tartós kapcsolatot úgy ki tudsz alakítani, hogy már az első randin lefeküsztök egymással, én nem is tenném meg, illetve a barátnőim 99%-a sem, pedig egyikünk sem remete.
2009. júl. 18. 15:28
7/7 anonim válasza:
naja, de ki a franc akar tizen/huszonéves kora elején tartós kapcsolatot? ugyis el fog múlni...a tartósban ráérsz majd jópár év múlva gondolkodni....miért szted a csajok zöme mit csinál? ugyanezt megteheted te is...kell a halálnak fiatalon az "örökkécsakveled"...ugysem tart fiatalon semmi örökké
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!