Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert alazott meg ennyire? Melohelyen mar kb 6 honapja tetszett egy srac,28 eves. Ahogy ramnezett, azt hittem felenk fajta. Szoval megkerdeztem, mi lenne ha elmennenk kavezni egyet? ( Facebook-on keresztul, mert a munkahelyen lehetetlen beszelni)
ezt tuti nem ő írta
vagy megmutatta egy havernak/kollegának és az ajánlotta neki vagy tényleg ekkora tróger az ember...
:D
ne is foglalkozz vele
máskor házinyúlra ne lőj
Több igaz hozzászólás is érkezett..de ami a legjobb...megmenekültél attól hogy egy barommal egy közös percet is eltölts...
Hidd el vannak még udvarias férfiak...!!!!
Úgy látszik most nem jó helyen keresgéltél!
Ne add fel!
Akkor én még mázlistának mondhatom magam, ugyan velem sem jött el a srác "randizni", de miután tudattam vele, hogy nekem nagyon tetszik, és szeretnék hozzá közel kerülni, nagyon kedves maradt velem, és remélem őszintén kedvelt, még ha, csak mint barátot, akkor is.
20/L
hát figyelj. nekem is van ennyi idős haverom aki iwiw- kép alá odaírta, hogy szívesen meg*kefélnélek. vagy ő írta és egy nagy paraszt, mert azért csak nem illik ilyet írni, vagy tényleg nem ő írta hanem valamelyik haverja aki hozzáférhetett. könnyen meglehet, hogy az utóbbi mert ekkora tapló dolgot kevés emberről tudnék elképzelni...
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!