Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a volt barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a volt barátom porig alázott?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A volt barátom olyan dolgokat terjeszt rólam ami nem igaz és nagyon megalázó. Szó szerint porig alázott.

Nemrég volt rá példa hogy kinevettek az utcán.

Az összes ember akit ismerek hamarosan hozzám sem akar majd szólni.Szerintem ez nagyon gyerekes és iszonyatosan mérges vagyok rá.Egyébként a szakításunk óta nem beszélünk egymással, még nem is köszönünk egymásnak (én dobtam).Ez mivel magyarázható? Mit tegyek ha elvesztettem miatta az összes barátom ? :(:(:(

2009. okt. 11. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát ha elvesztetted a barátaidat miatta akkor nem is voltak igazi barátaid, mert egy barát ismeri a másikat és nem fog elhinni minden hazugságot. Egyébként pedig hagyd rá terjesszen csak nyugodtan dolgokat...Azokkal akik mindent elhisznek anélkül h utána járnának nem kell foglalkozni...Rólam is terjesztettek már sok mindent alaptalanul,ráadásul kis városban gyorsan terjednek a hírek, de én mindig úgy voltam vele h minden csoda 3 napig tart és manapság már nem is hallok vissza belőlük semmit. Egyszóval kitartás, ez nem lesz mindig így!!! A srác pdig majd visszakapja az élettől!
2009. okt. 11. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bosszúból terjeszteni bármilyen megalázó dolgot is kicsinyességre vall, én örülök, hogy neked ennél több eszed van és nem egyből válaszreakcióba kezdtél. Ez volt a legbölcsebb dolog amit tehettél. Ne alázd meg magad azzal, hogy lesüllyedsz a szintjére. Majd az új nője is elhagyja valszeg azért amiért Te is elhagytad, és amikor a barátainak újra elkezdi mondani a dolgait, akkor meg fogják kérdőjelezni, hogy valóban igaza van a srácnak?

Hagyd előbb-utóbb lebukik, tudod hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát...És akkor, majd neki kell izgulnia, hogy ki fog vele szóba állni a barátai közül.

2009. okt. 11. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Velem is így van most, csak rólam nem olyan iszonyatos dolgokat terjeszt. Azért csinálja, hogy védje a büszkeségét. Szerintem nem tudsz mást csinálni, mint hogy végig vészeled ezt az időszakot. Majd megunja, és idővel elfelejtik az emberek, hogy miket terjesztett. Tudnál rajta bosszút állni azzal, ha Te is csúnya dolgokat terjesztenél róla, de ennek semmi értelme. Lehethogy csak felhergelnéd vele, és még csúnyább dolgokat terjesztene.

Hozzám ha odajön valaki, hogy ezt meg azt hallotta (volt barátom jóvoltából), akkor megmondom neki, hogy nem igaz, és hogy én is tudnék terjeszteni dolgokat róla, csak nem süllyedek le a szintjére.

2009. okt. 11. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást srácok, ez jól esett ! :)
2009. okt. 11. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!