Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Porig alázott az exem. Mit csináljak?
25 éves nő vagyok.Megismertem egy férfit,minden szépen és jól alakult,teljesen megértettük egymást (vagyis azt hittem).
Az első időkben csak találkozgattunk,minden nap volt valami programunk.Azt hittem,hogy megvan a nagy Ő.
Mindent szerettem benne,a szemét,minden porcikáját imádtam,a kedvességét.
Alakulni kezdtek a dolgok,majdnem 3 hónap után lefeküdtem vele.
Ő közölte,hogy köszöni szépen de neki csak ennyi kellett,mert fogadott a haverjával rajtam,mert a haverja régen ki akart kezdeni velem,de elküldtem.
Abban fogadtak hogy vajon kinek sikerül "megfektetni".
És pedig fülig szerelmes lettem belé ilyen rövid idő alatt.Egy senkinek érzem magam,porig alázott.
3 hónap garanciát még egy készülékre is megadják,hogy vissza lehet vinni.Hihetetlen,hogy vannak nők akiknek ennyi idő elég ahhoz,hogy lefeküdjenek valakivel.
Megérdemled.
Atyaúristen, te szegény.... minden elismerésem a tiéd, hogy még meg maradt a tartásod. Az a pasi , meg egy utolsó hazug a hawerjával együtt, bárcsak mind2 elmenne a búsba.
( habár van egy olyan sanda gyanúm, hogy a hawer fejéből pattant ki ez az egész)
Ha ez megvigasztal, elárulom, hogy velem annak idején volt egyik legjobb barátom akarta megtenni ugyanezt( csak én nem tettem meg , mert be voltam ijedve ettől az egésztől)
hát, én a te helyedben mind2 életéből eltűnnék mindörökre, hogy véletlenül se találjanak meg... nem megoldás, tudom, de én ezt tettem...( kérdés, hogy utána mennyire sikerült, mert utána meg engem kerestek, el is küldtem őket szó nélkül)
amúgy hogy érzed most magadat? nem vagy egy senki!! nyugi.
:( uhh, erre nehéz mondani valamit.
Ekkora tapló egy patkány,mint az ilyen pasi megérdemelné, hogy úgy összetörje valaki az életben, hogy a büdös életbe ne tudja magát lelkileg rendbe hozni.
Nagyon sajnálom, hogy így jártál.
Nem is nagyon tudok mit tanácsolni.
Talán csak annyit, mikor arra gondolsz, hogy még szerelmes vagy bele, akkor mindig idézd fel amit csinál, ne gondolj az előtte levő 3 hónapra, a szép dolgokra, csak erre, hogy tuskó volt és hátha akkor hamarabb kigyógyulsz belőle.
A megalázottság érzésére pedig azt (tudom könnyű mondani az ilyen bölcsességeket, de..), hogy hidd el, lesz még neki sokkal rosszabb az életében, ami miatt jobban fog szenvedni, mint te most, és az lesz neked elégtétel.
Légy erős, hidd el ez nem a Te szégyened, 3 hónap tömény udvarlás és kedvesség mellett nem is naivság.
Kicsit azért visszaalázhatnád azzal, hogy mesélsz valaki olyannak, akitől várhatóan visszajut a fülébe, hogy a férfiassága és ágybéli teljesítménye hagy némi kívánni valót maga után. Mond, hogy iszonyat gyenge volt a teljesítménye és a cerkája sem a legméretesebb! ;)
Fel a fejjel, komolyan gondolom, hogy ez nem a Te szégyened, hogy ilyen parasztok is vannak!
Hát ne csinálj semmit, mit is csinálhatnál.
Ne gondolj rá úgy, hogy az exed.
"Lépj tovább!"- ezt Q egyszerű mondani, de hát nincs semmi ebben.
25 évesen nem hiszem,hogy éveket kellene várni a szexel.
Engem érzelem vitt idáig.
"3 hónap garanciát még egy készülékre is megadják,hogy vissza lehet vinni.Hihetetlen,hogy vannak nők akiknek ennyi idő elég ahhoz,hogy lefeküdjenek valakivel.
Megérdemled."
25 évesen akkor fekszik le valakivel ha akar! Én 20 évesen 1 hónap után feküdtem le a pasimmal, és nem vagyok ribi, azóta is együtt vagyunk! Gondolom ő is hosszútávra tervezett, itt nem ő a hibás, hanem az a szemét aki átverte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!