Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mikor értitek már meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mikor értitek már meg végre, hogy nem az számít, hogy mennyi pénzed van, vagy mekkora a bicepszed kerülete, hanem hogy tudsz-e tiszta szívből szeretni?

Figyelt kérdés

Annyi "siránkozót" látok itt (is), hogy neki még nincsen barátnője, mert nem gazdag, meg hogy csak hülye, pénzéhes, plázacicák vannak, bla-bla-bla.... Azért nem csak ilyen lányokból áll a világ. Bár tudjuk, akik nem magassarkúban és neonszínű cuccokban járnak, tejfölszőke hajjal, azokat tényleg nehéz észrevenni ;-)

Ha engem kérdeztek (és vegyük úgy, hogy kérdeztetek :D) sokkal fontosabb, hogy egy fiún lássam, hogy tényleg csak engem szeret, hogy közben nem udvarolgat más lányoknak, hogy felderül az arca, mikor meglát engem, hogy szétölelget, hogy sokszor elmondja, hogy mennyire szeret, vagy legalább kimutatja.

Mi lenne, ha nem a plázacicák után futnátok, vagy olyanok után, akiknek facebook-on 500 lájk van a profilképükön és 1000 ismerősük? Bár, ha szerettek a sorba beállni századikként, akkor felőlem.... :) De azért vannak normális lányok is még, akik nem Szörnyella de Frász eltitkolt gyerekei... :-)

2013. febr. 4. 20:34
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Jelenleg benne vagyok, azért mondom, a pénz jó ha van, nem kell izgulni miatta, de a sok pénz mindenhol felőrli a családot. Ergo=nem z az elsődleges, persze nekem is vannak elvárásaim, ahogy a kiírt szöveg is mondja.
2013. febr. 13. 23:18
 52/52 anonim ***** válasza:

Bla bla bla bla bla bla, Andersen hallott tündérbogárkáim, a mesék már semmit nem érnek ebben a világban...

Mindenki rinyál, hogy a nők ilyenek, a pasik meg olyanok, ez biológia meg ösztön, amin az emberi faj képviselőinek többsége képtelen felülemelkedni. Fajfenntartásnak hívják.

Természetes, hogy a nők a jobb külsővel és egzisztenciával rendelkező férfihez vonzódnak, függetlenül attól, hogy milyen értelmi és lelki értékei vannak. Mert könnyebben el tudja tartani a családot, jobb géneket tud átadni.

Persze van egy másik réteg is, akiket már jó sokan kiismertek. Ezek azok, akikkel teljesen mindegy mit csinálsz, csak azt mond neki amit hallani akar.

Azon meg nem kell csodálkozni, hogy milyen nők kellenek a pasiknak. Mivel leginkább a külső vonzza őket, biológiailag egy arányosabb testalkatú nő, "nagy" mellekkel és szélesebb csípővel alkalmasabb a szülésre és a gyerek későbbi gondozására.

Nem véletlen, hogy annyi sík sötét nő van együtt, egy-egy önjelölt gyúrok gyuri rambóval...

Persze a végén úgyis sírás a vége mindegyiknek, de azért ugyanúgy ilyen embert keresnek a következő kapcsolatukhoz is.

Végül pedig, igen, van egy kis réteg, aki képes volt felülemelkedni az ösztönein, de azért valljuk be, nem ment nekik se teljesen.

Most pedig lehet sírni tovább, hogy nem így van. Meg én nem vagyok ilyen, meg olyan, bla bla bla...

De egy kapcsolat akkor se fog működni soha a büdös életbe rendesen, ha nincs fizikai vonzalom a két fél között. Különben valaki szenved... Igen van ellenpélda, én is voltam már úgy, hogy összejöttem volna olyan nővel, aki nem tetszett, mert egyszerűen hihetetlen kisugárzása volt. Mások pedig mondhatják, hogy meg is tették, de kérdem én, együtt vagytok még?... Vagy, ha igen, akkor meddig?

Még mielőtt valaki elkezdené, nem, nem rinyálásként írtam, csak tényeket közöltem. Már régen elfogadtam azt, hogy milyenek az emberek. Ezért is mondtam le a többségről... De ez meg már egy másik téma és akkor sose hagynám abba. x)

Huhh, mennyit írtam hirtelen. :D További szép estét...

24/F

2013. febr. 16. 23:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!