Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor értitek már meg végre, hogy nem az számít, hogy mennyi pénzed van, vagy mekkora a bicepszed kerülete, hanem hogy tudsz-e tiszta szívből szeretni?
Annyi "siránkozót" látok itt (is), hogy neki még nincsen barátnője, mert nem gazdag, meg hogy csak hülye, pénzéhes, plázacicák vannak, bla-bla-bla.... Azért nem csak ilyen lányokból áll a világ. Bár tudjuk, akik nem magassarkúban és neonszínű cuccokban járnak, tejfölszőke hajjal, azokat tényleg nehéz észrevenni ;-)
Ha engem kérdeztek (és vegyük úgy, hogy kérdeztetek :D) sokkal fontosabb, hogy egy fiún lássam, hogy tényleg csak engem szeret, hogy közben nem udvarolgat más lányoknak, hogy felderül az arca, mikor meglát engem, hogy szétölelget, hogy sokszor elmondja, hogy mennyire szeret, vagy legalább kimutatja.
Mi lenne, ha nem a plázacicák után futnátok, vagy olyanok után, akiknek facebook-on 500 lájk van a profilképükön és 1000 ismerősük? Bár, ha szerettek a sorba beállni századikként, akkor felőlem.... :) De azért vannak normális lányok is még, akik nem Szörnyella de Frász eltitkolt gyerekei... :-)
"sokkal fontosabb, hogy egy fiún lássam, hogy tényleg csak engem szeret, hogy közben nem udvarolgat más lányoknak, hogy felderül az arca, mikor meglát engem, hogy szétölelget, hogy sokszor elmondja, hogy mennyire szeret, vagy legalább kimutatja. "
igen, az előző pasim ilyen volt. a vége az lett hoyg meneültem előle, mert jobban rámakaszkodott mint gyerek az anyjára. és ez volt a lényeg: nem barátnőnek éreztem magam hanem anyának.
az már csak plusz volt hogy ha kis pénzhez jutott nemhogy a 3 hitele közül törlesztette volna jobban az egyiket, vagy félre rakta volna, inkább vett egy motrot-természetesen hitelre-
a egtöbb itt írogató meg panaszkodó kifogást keres a saját töketlenségére... ha pénzre hajtó libuska kell neki akkor miért nem csinál magának pénzt?
Na mielőtt elkezdődne a szokásos rinya:
Volt már jó pár csajom szal tudom, h a nők nagyrészének igen is számít, h 8 centi a farka vagy 18, munkanélküli vagy menő vállalkozó és még sorolhatnám.
Ez a "nekem mindegy, csak szeressen" meg totál röhej.
Pont az ilyen pasikat szokták a nők a legnagyobb ívben leszarni.
Nézz szét a valóságban, kik a legkeresettebb palik?
Mert szerintem nem a hajléktalan szerencsétlenek...
Nagyon is számít, hogy mennyi pénzed van és mekkora a karod, hiszen ez az első benyomás.
Amikor ezeket írtad, a fejedben vizuálisan a két srác közül
Vince afterrel képzelted el és nem Vince before-al. Persze most mondhatod, hogy ááá dehogy, pedig így van.
Lehet mondani, hogy Vince-nek sikerült, de lefogadom, hogy neki sem két forint volt az egész.
Ahhoz, hogy "jó pasi" legyél nagyon sok pénzre van szükséged, mert a ruhák az étrend a fodrász nem olcsók.
Kedves vagyok, megértő, kommunikatív, barátkozó. Persze ezekre a belső tulajdonságokra még a kutya nem volt kíváncsi. Csak a megbélyegzés. Mégis tudom mi hiányzik ahhoz, hogy én szóba jöhessek egyáltalán. Sajnos én nem engedhetem meg meg magamnak, hogy havonta vegyek 10 új pólót 3 nadrágot 1 pár márkás cipőt a legújabb divat szerint. Szívesen járnék kondiba, és követnék tömegnövelő diétát. Hiába tudom mi lenne jó, mi illene mihez és mikor, mint kellene változtatni, nekem ez csak egy álom.
Nem szoktam sírni, egyszerűen ez a nagy helyzet.
A barátom megértette :D :D Pontosan úgy viselkedik, ahogy te leírtad: nagyon szeret engem, nem udvarolgat másoknak, és mindig vigyorog ha meglát :D És ezzel le is vett a lábamról :)
Csak a lányoknak is kell bizonyos agyi szint, hogy ne a kocsi/pénz/ruha számítson :D Fiúk és lányok között is vannak idióták, de ők meg szerintem megérdemlik egymást....
Jó ég.... mintha beleléptem volna egy hangyabolyba..... :D
Először is: nyilván, fontos a külső IS, nemcsak a belső, de azért külsővel sem lehet minden megszerezni. Én úgy értettem, hogy nem kell Brad Pittnek meg Arnold Schwarzeneggernek lenned, hogy legyen csajod. Nem azt mondtam, hogy ne legyen stílusod, ne legyen kisugárzásod. A stílus alatt nem azt értem, hogy legyen Nike cipőd, Pepe Jeans farmered, vagy milyen az, meg Converse táskád, stb... Hanem hogy legyél tisztában magaddal, tudd, hogy ki vagy, hogy mik a jó és rossz tulajdonságaid, hogy tudd, milyen szeretnél lenni! Az olyan kis nyámnyila fiúk, akik csak tengnek-lengnek, akik azt sem tudják, hogy milyenek valójában, akik "simulékonyak", nem tetszenek senkinek....
Én nem is a szőke herceget várom, 3. válaszoló, de azért elég reális "követelmény", hogy szeressen, nem?! :-)
4. válaszoló: Amit fentebb írtam... ha tisztában vagy magaddal, akkor van egy kis önbizalmad, hogy kedves legyél a lányokkal, esetleg leszólítsd őket, vagy nyiss feléjük. Nem olyanok felé kell nyitni, akik csapatban vihognak, hanem aki messziről kedvesnek tűnik, aki szimpatikusnak tűnik, ami mellett "vadász" tudsz lenni :)
6. Nincs kapcsolatom, de miért fontos ez?!
7. Hát, ha leszólítana egy fiú... tök természetesen próbálnék viselkedni, elvégre ő is egy ember, nem? :D Örülnék neki, hogy nyitott... És ezt komolyan mondom. Szeretek beszélgetni, és ki tudja, hogy egy ilyen leszólításból mi alakulhat ki? Lehet, hogy nem szerelem lesz belőle, hanem egy tök jó barátság, de az is érték és megbecsülendő. De még ilyen "esettel" nem kellett szembenéznem.
Oké, ez az anya-kicsifia kapcsolat is.... most csak a szeretet emeltem ki a kérdésem magyarázatában, értem, hogy mit mondasz, 11. válaszoló. De azért remélem, hogy nagyjából értettétek, hogy milyenek is akartam leírni azt a fiút...
12. és 13. Fentebb leírtam a stílust, az önismeretet, stb.... 13-as: pl. én utcán fellelhető vagyok, gondolom a többi lány is :)
Ez a Vince before-after dolog. Értem, hogy mit mondasz, kedves válaszoló, de lányok között sem olyanok vannak, akik havonta 10 új pólót vesznek, meg 3 nadrágot, stb, stb. Egyet állíthatok: nem Vince after-ra gondoltam, ez 100%. Vince before meg idiótán van felöltözve, szóval tényleg nem rá gondoltam :D Hidd el, szerettem már bele titokban olyan fiúkba, akinek még az öltözködése sem volt "menő, gazdag, divatos, pávás", nem fogod elhinni, tudom... de egyszerűen csak a... személyisége (másokkal beszélgetett a buszmegállóban) vagy... nem is tudom. Pedig helyes sem volt, nem dicsekedtem el vele egyik barátnőmnek sem vele :D Sőt! Még beszédhibája is volt, nem is tudom... egyáltalán nem bírta kimondani az s-sz betűket. De aranyos volt :) Nincs túltengő önbizalmam, de nem én vagyok a világ rondája, ezt azért ki merem mondani, szóval nem csak a csúnya lányok szeretnek bele "csúnya" pasikba.
20:54-es vagyok, a második..
Kinek fájt a válaszom? :D :D
Kedves kérdező :)
Akkor én szeretnék találkozni veled! Szervezett - szervezetlen találkozást szeretnék :) nem tudod, hogy ki vagyok, semmit nem tudsz rólam, nem tudod, hogy én leszek az aki oda megy hozzád tehát szervezetlen lesz és azért szervezett mert hát csak meg kell beszélni, hogy hol és mikor :) Nem vagyok elmebeteg, nem foglak megerőszakolni, csak egy lányra vágyok aki a szeretetet tartja fontosnak és nem a szőke herceget keresi :) Ha minderre van remény, akkor írd meg, hogy hol tudlak elérni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!