Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, és a 18 cm es Péniszemre milyen óvszert vegyek? durex xl? Vagy milyen a jó méret rá? Kb 14-15 cm a kerülete, és kb 5 cm az átmérője, milyen óvszert vegyek?
Durex Real Feel biztosan jó lesz rá én azt használom.
( A többi nekem is kicsi. )
1. minek neked óvszer? tizenöt évesen még játszani kell, nem kefélni, - vagy kiélt kiégett emberré szeretnél válni?
2. erre a méretre jó a normál kotton a boltban bármelyik....
pls 1. nem kritizálás miatt jöttem
2. nem vagyok kiváncsi a hülyeségekre
az első választ köszönöm szépen, a többiek meg ha tanácsot nem tunak adni, akkor inkább ne is írjanak semmit.
KÖSZÖNTEM!
Azért a 18 cm még nem eXtra Large:)
Egyébként meg van olyan óvszer, aminek a kerülete nem elég, van aminek a hossza. Kísérletezz! Azért nem egy olyan összegről van szó, amiért jelzálogkölcsönt kéne felvenni:D
Most ezt nem értem! Itt leolt mindenki egy 15 eves kölköt hogy majd Zombi lesz ha most dugni fog! Szerintem egy kicsit mar eljart az idő a mostani fiatalsaggal szemben elvart igenyek felett! En 14 evesen vesztettem el a szüzessegemet es most vagyok 29. Nem lettem zombi es kiegett sem. Miert baj ha kerdeznek? Ezt nem tudom megerteni! Es a sok bölcs bolond felnott bekepzelten visszadobja a valaszt hogy neked meg legoznod kellene! Gratulalok! Szerintem Ti vagytok a zombik!
Haver, egyebkent en is azt mondom hogy probalj ki par ovszer tipust, mert nem biztos hogy neked az jo ami a masiknak. 18 centire nem kell extra nagy. Az egy atlagos meret. 22 korul vagy felett szoktak nagyobbat venni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!