Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor értitek már meg végre, hogy nem az számít, hogy mennyi pénzed van, vagy mekkora a bicepszed kerülete, hanem hogy tudsz-e tiszta szívből szeretni?
Annyi "siránkozót" látok itt (is), hogy neki még nincsen barátnője, mert nem gazdag, meg hogy csak hülye, pénzéhes, plázacicák vannak, bla-bla-bla.... Azért nem csak ilyen lányokból áll a világ. Bár tudjuk, akik nem magassarkúban és neonszínű cuccokban járnak, tejfölszőke hajjal, azokat tényleg nehéz észrevenni ;-)
Ha engem kérdeztek (és vegyük úgy, hogy kérdeztetek :D) sokkal fontosabb, hogy egy fiún lássam, hogy tényleg csak engem szeret, hogy közben nem udvarolgat más lányoknak, hogy felderül az arca, mikor meglát engem, hogy szétölelget, hogy sokszor elmondja, hogy mennyire szeret, vagy legalább kimutatja.
Mi lenne, ha nem a plázacicák után futnátok, vagy olyanok után, akiknek facebook-on 500 lájk van a profilképükön és 1000 ismerősük? Bár, ha szerettek a sorba beállni századikként, akkor felőlem.... :) De azért vannak normális lányok is még, akik nem Szörnyella de Frász eltitkolt gyerekei... :-)
A sok önértékelési problémával küzdő emberke megszólalt :D
A kérdezőnek igaza van, nem minden nőnek kell pénzes pasi, szerintem főleg az olyan csajoknál elvárás ez akik hülyék az élethez és már előre tudják hogy segítség nélkül nem boldogulnak :D
A külső még szép hogy számít, kinek nem? De ez nem jelenti azt hogy a kigyúrt, szinte tökéletes külsejű ember a nyerő, én pl. mindig olyanokba habarodok bele akik amúgy teljesen átlagos vagy az alatti kinézetűek és miután valamiért elmúlt a szerelem rájövök hogy jé, de durván választottam ami a külsőt illeti :D Persze, ezek a kiábrándulások sohasem a külső miatt történtek, egyszerűen sajnos ha egy átlagos férfi kap egy viszonylag jobb külsejű csajt (és bocsi ha most kivételesen van önbizalmam) felbátorodik és máris többre vágyik :S
Szerintem csak jól kell tudni válogatni és nem estek annyiszor pofára... ez a meglátásom...
Akinek meg plázacica kell annak részvétem :D Az állattartás komoly felelőséggel és pénzkiadással jár...
27L
Benya H, azt sem tudod, hány éves vagyok, vagy hogy hol lakom.... :-) Őszintén szólva, pont a múltkor gondolkodtam rajta, hogy tök jó lenne egyszer egy olyan randi, ahol előtte csak megbeszélik, hogy pl. piros sálban lesznek, és ennyi, úgy találkoznak :D :D ... de a mai világban...
22. válaszoló, jókat fel-felnevettem a hozzászólásodon :)Igazad van egyébként, mindenben...
Akkor derítsük ki számok nélkül (amúgy természetesen nálam sem!) :)
Iskolába jársz még? ha igen akkor ált.isk vagy középiskola, vagy felsőoktatás? Ha nem akkor mióta nem és melyiket végezted ? :)
Akkor szerinted hogyan tudnál érvényesülni, kedves 27-es? Milyennek kellene lenned, külső-belső, hogy a lányok felfigyeljenek rád, és meg tudd őket hódítani?
Ez érdekel....:)
"Milyennek kellene lenned, külső-belső, hogy a lányok felfigyeljenek rád, és meg tudd őket hódítani?"
Jóképűnek, magasnak, izmosnak, gazdagnak. Ja és bár nem sokat számít a belső, de azért egy kis bunkóság sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!