Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor értitek már meg végre, hogy nem az számít, hogy mennyi pénzed van, vagy mekkora a bicepszed kerülete, hanem hogy tudsz-e tiszta szívből szeretni?
Annyi "siránkozót" látok itt (is), hogy neki még nincsen barátnője, mert nem gazdag, meg hogy csak hülye, pénzéhes, plázacicák vannak, bla-bla-bla.... Azért nem csak ilyen lányokból áll a világ. Bár tudjuk, akik nem magassarkúban és neonszínű cuccokban járnak, tejfölszőke hajjal, azokat tényleg nehéz észrevenni ;-)
Ha engem kérdeztek (és vegyük úgy, hogy kérdeztetek :D) sokkal fontosabb, hogy egy fiún lássam, hogy tényleg csak engem szeret, hogy közben nem udvarolgat más lányoknak, hogy felderül az arca, mikor meglát engem, hogy szétölelget, hogy sokszor elmondja, hogy mennyire szeret, vagy legalább kimutatja.
Mi lenne, ha nem a plázacicák után futnátok, vagy olyanok után, akiknek facebook-on 500 lájk van a profilképükön és 1000 ismerősük? Bár, ha szerettek a sorba beállni századikként, akkor felőlem.... :) De azért vannak normális lányok is még, akik nem Szörnyella de Frász eltitkolt gyerekei... :-)
"Én csak azt mondtam, hogy a siránkozó fiúknak nem a cicababák után kellene futniuk, hanem egy normális(abb) lányt kellene keresniük."
Melyik nem az? 22 év alatt egy normálissal nem találkoztam, mindegyik csak lesajnált, meg röhögött rajtam!
:))
Jogos a kérdésed, nagyon.
Szóval igen: ismerkedés. Csak tudod a környezetemből is ítélve, nekem rossz látni, hogy egyes fiúk olyan lányok után futnak, akiknek tisztán látni, hogy egyáltalán nincs esélyük. Pedig nem azt mondom, hogy olyan nagy macsók, de igazából rendesek és aranyosak...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ehhez mit szólsz kérdező?! A nők 99%-a ilyen, mint aki a belinkelt kérdést is feltette!
Tök jó, hogy benne vagyok abban az 1%-ban.
Akkor ezek szerint mi még nem beszéltünk, mert ha jól veszem ki, te a nők 99%-ával már személyesen beszéltél és tudod erről a 99%-ról, hogy mind kivétel nélkül ilyen. ühümmmm...
azt, hogy pocsék vagy matekból mert a 20 nem egyenlő 3 milliárddal. :-)
kb ennyi nő él a Földön.
Na, látom, ide is belinkelted.
Szóval csak annyit írtam, hogy nem vagyunk egyformák, ezért minden nő más és más. Én nem így cselekedtem volna, ezt biztosan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!