Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Dobnátok a jelenlegi pasitokat, ha találkoznátok egy pénzben nagyobb mennyiséggel rendelkező pasival?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 19:53
11/23 anonim válasza:
Nem. Van a páromnak pénze, mégsem tud mindent megvenni rajta.
12/23 anonim válasza:
Azért mert találkozok egy ilyen pasival? :D Nem.
13/23 anonim válasza:
Hát biztos, hogy nem! Felszínes kis p*csa lehetsz ha akár csak ez a kérdés fel merült egyáltalán benned... majd a pénze odabújik hozzád és jobban megbecsül ugye? Fúú de utálom ezeket a pénzes pasikat kereső emberkéket.... nagyon tisztelheted és szeretheted a párodat ha ilyenen agyalsz.. -.-
14/23 anonim válasza:
Csakis akkor, ha az utóbbiba jobban belebolondulnék (érzelmileg).
15/23 anonim válasza:
én egy full pénzes 3 porse kajen-nel,2 bmw-vel, járó félig német pasit dobtam inkább a mostani vőlegényemért.Én speciel nem a pénzre megyek,bár a vőlegényem sem keres rosszul,sőt...de ő magának keresi,nem úgy mint az előző(félig német illető)aki alá tolta a nevelőapja a pénzt...(bár a pénzes pasi még mostanában is próbálkozott,de nekem többet ér a párom!!!)
16/23 anonim válasza:
Ha már maga a kérdés felmerül, nem látok nagy jövőt a kapcsolatodnak, kérdező.
17/23 anonim válasza:
"pénzben nagyobb mennyiségben rendelkező" de furán van ez megfogalmazva, amúgy nem, van egy stílusom/jellemem amit nem sok pasi bírna ki szóval még ha véletlenül kellenék is másnak (amit kétlek) akkor is meg az a "súlyos jellemhibám" hogy hűséges vagyok...
18/23 anonim válasza:
Pff, dehogy.
Keresek eleget ahhoz, hogy megvegyem, amire szükségem van (Porsche-ra pont nincs szükségem).
Anyagilag annyi "elvárásom" van, hogy legyen képes ő is eltartani saját magát.
19/23 anonim válasza:
Kizárt. Aki dobná a pasiját, az nem is szereti igazán! Aki meg azt írta, hogy minden nő dobná, annak üzenem, hogy nem sekélyes, anyagias, lelketlen k*rvák közt kéne szocializálódni...
20/23 anonim válasza:
Ja igen, én is szakítottam olyannal, akinek hajói, cégei, éttermei, iszonyú mennyiségű ingó-ingatlan vagyona volt, mivel rájöttem, hogy nem is szeretem szerelemmel. Utána még kerek 1 évig próbált visszaszerezni a pasi. Aztán találkoztam a mostani párommal, akinek a legnagyobb értéke egy dobfelszerelés, de vele olyan boldog vagyok, amilyen életemben nem voltam még. Úgyhogy vannak még ép értékrendű nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!