A jelenlegi rendszerben elméletileg nincs különbség egyetem, és főiskola között! Ettől függetlenül az emberek fejében még mindig van! A valóságban különbséget vettetek észre, és ha igen, akkor milyeneket? Melyikkel van nagyobb esélyem?
ez komoly?
erről tudna valaki nekem linket-kormány rendeletet-jogszabályt vagy valamit mutatni?
vagy ez csak értelemszerűen következik? mert így értem, csak van erről valami felsőbb rendelkezés is, ismer valaki ilyet?
Utolsó válaszolónak!
Honnan szedted ezt a marhaságot? Nekem is egyetemi szintű diplomám van , nem is egy, de az alapkézésnek köze nincs még a főiskolai szintű diplomához sem. Az alapképzésben csak alapozó tárgyakat tanul, míg a főiskolai diplomával szakmája lesz és egy teljesen használható diplomát kap.
Emberek, én nem is értek pár beírást, ez komolyan kérdés?
Hát én is nem egy egyetemen végeztem még a régi rendszerben , ill. aztán volt szerencsém megtapaszttalni rövidebb ideig milyen egy főiskola, de hát kb ég és föld a különbség, ez evidens.
Aztán persze a fősulisoknak mindig marad a kisebbrendűségből eredő bizonygatási kényszer, és különböző elméleteket találnak ki, de hát szóval igencsak nem mindegy, hogy valaki egyetemi vagy főiskolai oklevéllel rendelkezik. Egy szakadék a különbség mindössze.
Na aztán a mostani idióta rendszerben ezt alaposan sikerült megkavarni, de ettől még vannak köztudottan keményebb egyetemek és köztudottan gagyibb helyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!