Az Emmútnyócév vagy a jelenlegi Hoppmester okozott nagyobb kárt?
A Hoppmester!
Az utóbbi két év egyértelműen, de nagyon kivette a részét az "emmútnyócév"-ben is... (lásd: uszítás, kordonbontás, adót ne fizessünk, népszavazósdi, hazudozás...stb.) Továbbá a Hoppmester első regnálása idején is volt sunnyogás rendesen (a klasszikusok: Ezüsthajó, Országimázs, Kaya Ibrahim, Joszip Tot, beléptetőrendszer, sógor-koma-jóbarát pozícióba helyezése...stb.).
17:32
"Ebben a pillanatban okozzuk a legnagyobb károkat, elsősorban a gondolkodásunkkal."
Mondd meg légyszi, hogy hogy tudnám segíteni hőn csodált Vezérünket, aki csak értünk él? Váljak esetleg zombivá (én is)? Szerinted Ő (nagy Ő-vel) megtett értünk mindent?
Kedves Szlu
Szerintem felejts el őt, és inkább vedd kézbe az életedet.
Ülj le, gondold át mit tudsz tenni magadért, nem kell másokra mutogatni és mástól várni megváltást. Gondolkozz, képezd magad, készíts terveket a (saját) jövődre nézve, és vidd végig azokat, de a legfontosabb mégis csak a szemléletváltás. Tisztában kell lenned vele hogy a Te életedért egyedül Te tudsz tenni.
(mielőtt valaki nekem esne, szakmunkás képesítéssel 80-e. forintot keresek és lakáshitel van a nyakamon... bár én nem is hibáztatok érte másokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!