Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtetek meg a jelenlegi barátoddal/barátnőddel?
Egy ismerős segítségével, elkísért kinéztem egy hölgyet ő ment oda beszélni majd meghívta ebédre, aztán magunkra hagyott.
Egyedül nem ment töketlen voltam. Ez van.
Tavaly június elején hivatalosak voltunk egy sátorozós hétvégére a Sajó-partra. Nem ismertük egymást, bár én már látásból ismertem, láttam párszor a buszon. Szóval az éjszaka közepén, mikor már mindenki aludni ment, már csak mi voltunk fenn. Átittuk meg átdumáltuk az éjjelt kettesben, aztán késő délelőtt bementem a sátramba aludni. 2-3 óra múlva felkeltem, beültünk közösségileg az árnyékba, ott szívtul egymás vérét, míg el nem aludt; de rám bízta, hogy ha horkol, ébresszem fel. Közben a nap már odasütött, szóval arrébb vonultunk, őt meg otthagytuk XD nem sokkal utána felébredt és kérdezte, miért nem ébresztettem fel, miért hagytam sülni a napon. Csak annyit mondtam: nem horkoltál... XD utána az egész délutánt megint csipkelődéssel töltöttük, vacsora előtt, a tábortűznél csókolt meg ^^ aznap nála aludtam, kíváncsi voltam, hogy csak szex kell-e neki, vagy én. A próbán átment, nem akart rögtön rám ugrani, és azóta is együtt vagyunk ^^
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!