Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedtetek meg a jelenlegi barátotokkal/barátnőtökkel?
Megbökött facebookon, utána bejelöltem, aztán msnen beszélgettünk 2 hetet, utána telefonon is meg naponta sms-eztünk 1 hónapig, aztán találkoztunk és annyira jól kijöttünk, hogy járunk azóta.
20f
felvett myvip randiról msn-re. aztán írunk, de nem volt szimpi, így nem beszéltünk 1,5 hónapig. majd január1.én megint rámírt. a legjobb barátnőm kioktatta akkor, hogy kopjon le mert van barátom. majd február 7.én rámírt ismét. nagyon rossz paszban voltam, ezért monta hogy meghallgat és megnyííltam neki. majd másnap 8.án este megkkérdeztem, hogy van-e kedve találkozni. ő pedig hogy van, de csak akkkor ha a barátnője leszwek. :$ a találkozó nagyon jól sikerült, de volt akkor csaja, mint másnap megtudtam.. de aztán szakítottak, és most csak az enyém. érzem hogy szeret, kíván és nagyon félt. egyszerüen imádjuk egymást <3 :$
ő 16f én 15l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!