Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok egy fiúba de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fiúba de nem tudom hogy mondjam meg neki! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem beszélgetünk sokat az iskolába, csak köszönünk egymásnak! Még azt se mindig! Van amikor hozzám se szól egészen sokáig! Esetleg szakkörön szokott érdeklődi hogy hogy vagyok? barátok vagyunk-e? De nem tudom hogy mit akar ezzel megtudni! Szünetbe agy a barátaival vagy esetleg más "lányokkal" beszél! Sajnálom hogy nem jön oda hozzám legalább egy szünetbe beszélgetni! :( De én nem merem "zavarni" őt!
2013. febr. 4. 13:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mindent "megcsináltam" amit mondtatok de nem tudok beszélni vele ha én megyek oda mert "nem jön ki semmilyen hang a számon"! Rolival sokkal többet beszélgetünk mint az előző két hónapba! Kérdezzük egymástól (persze ha ő jön oda hozzám)hogy vagy? Tehát kezd javulni! Mindent köszönök!
2013. febr. 26. 14:23
 12/23 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2013. febr. 26. 16:07
 13/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2013. febr. 26. 20:00
 14/23 A kérdező kommentje:
Szerdán szakkörön is beszélgettünk! De úgy látszik hogy egy másik lánnyal jár! Elvileg! Vagy csak ő vele akar elfelejteni valakit!
2013. febr. 27. 19:17
 15/23 anonim ***** válasza:
akkor ne pazarold rá az energiát, meg az idődet.
2013. márc. 1. 11:12
 16/23 A kérdező kommentje:
kapok Rolitól egy tablóképet!!!! :)
2013. ápr. 23. 14:26
 17/23 anonim ***** válasza:
Tökjó! :)
2013. ápr. 30. 12:45
 18/23 A kérdező kommentje:
Már ki is választottam! Most már még többet beszélek Rolival!
2013. máj. 12. 19:20
 19/23 anonim ***** válasza:
És már szerinted sejti, hogy mit szeretnél tőle? :)
2013. máj. 12. 19:36
 20/23 A kérdező kommentje:
Egy kicsit lehet! Szerintem igen! Folyton bámul! Annyira idegesít ha vki. néz! De hát ez van!
2013. máj. 14. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!