Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok egy fiúba de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fiúba de nem tudom hogy mondjam meg neki! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem beszélgetünk sokat az iskolába, csak köszönünk egymásnak! Még azt se mindig! Van amikor hozzám se szól egészen sokáig! Esetleg szakkörön szokott érdeklődi hogy hogy vagyok? barátok vagyunk-e? De nem tudom hogy mit akar ezzel megtudni! Szünetbe agy a barátaival vagy esetleg más "lányokkal" beszél! Sajnálom hogy nem jön oda hozzám legalább egy szünetbe beszélgetni! :( De én nem merem "zavarni" őt!
2013. febr. 4. 13:41
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
agy helyett vagy! Ja! És ebbe az évbe fog ballagni!
2013. febr. 4. 13:43
 2/23 anonim ***** válasza:
hát semmiképp se mondd el neki, mert nem vagytok olyan kapcsolatban.. próbálj vele te is beszélgetni, tekintgessél felé sokat.. biztos azért kérdezte, hogy barátok vagytok-e, mert te sem vagy közömbös neki. Valahogy azért neked is bátorítanod kéne..
2013. febr. 4. 13:44
 3/23 anonim ***** válasza:
Hát akkor sürgősen oda kellene menni hozzá valamilyen ürüggyel!
2013. febr. 4. 13:44
 4/23 anonim ***** válasza:
Ő, szerintem csak tetszik neked, nem vagy belé szerelmes.
2013. febr. 4. 13:55
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nagyon sokat segítettetek! Csak az a baj annyira "félénk" vagyok vagy nem is tudom mi erre a megfelelő szó!! Köszi! Be fogom tartani! Majd ha valami sikerült írok ide!! Majd azért nézegessetek fel ide!!
2013. febr. 4. 14:40
 6/23 anonim ***** válasza:

A szakkör az nagyon jó, ott ismerkedj vele! Aztán felvethetnéd, hogy találkozhatnátok sulin kívül is... :)

Ha érkezik ide új üzenet, akkor látni fogom ;)

2013. febr. 4. 15:04
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszi az üziket! Rendesek vagytok!! A fiú neve: Roland! Szép név! És Roli ha barátaival van akkor nem köszön a kisebb "korosztálynak"! És én sem merek nagyokhoz odamenni hogy beszélgessek vele! Mit tegyek? Le kell győznöm a(Én hatodikos vagyok Roli pedig nyolcadikos!):) És amikor barátnőmmel mellette elmentünk akkor nézett utánam! Haladás! Ez az!!! De lehet hogy egy másik csajba szerelmes! De az is lehet hogy belém!!! Olyan félénk vagyok! Meg nagyokkal van mindig és olyankor hozzám se szól! Sosincs egyedül hogy odamenjek hozzá! Ma amikor vettem fel a kabátomat Roli nézett! Észrevettem mert utálom ha valaki néz! Ránéztem és utána vagy egy fél percig nézett és csak utána fordult el! Olyan jól esett ahogy nézett! Azt a lánnyt akihez odamegy azt piszkálja! Jó! Mondjuk szakkörön régebben engemet is piszkált!!!!
2013. febr. 5. 18:05
 8/23 anonim ***** válasza:
Szerintem szakkörön beszélgess vele. Egyébként lehet, hogy ő is félénk :D. (Nekem is tetszik egy lány, és attól, hogy fiatalabb tőlem, ugyanúgy félénk vagyok :D.
2013. febr. 6. 07:24
 9/23 anonim ***** válasza:

Róóland? Akkor mutasd meg neki ezt a videót:

[link]

Biztos azonnal beléd szeret xD

2013. febr. 6. 12:28
 10/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi az üziket! Ez a videó! XD!
2013. febr. 9. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!