Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap randiztam egy sráccal és körülbelül 2hete ismerem de már lassan szerelmes belém. De én a barátomat nagyon imádom. Hogy mondjam meg neki hogy ne bántsam meg annyira vagy mi?
együtt kajáltunk..akkor nem randinak nevezem ha nem egy baráti
beszélgetésnek..
De, ha van barátom, akkor nem hülyítek egy másik csávót. Nem ülök be vele kajálni, csak akkor, ha esetleg közömbösek vagyunk egymás iránt. De te tudtad, hogy tetszel neki, ennek ellenére, mégis belementél.
Nem tudsz mást csinálni, mint, hogy bocsánatot kérsz attól a sráctól és megmondod neki az igazat.
most ebben semmi nincs szerintem ha találkozik mással, gondolom fiatal még, sztem hülyeség még 16-17 évesen életre szóló fogadalmat kötni, amíg nem csalja meg miért ne találkozhatna mással?
amúgy mi az h h mondd meg neki? egy rossz taktika van, amikor a csajok szépítik a dolgokat, pl: hogy nagyon aranyos vagy, lehetne is valami, de messze vagy, ez rossz!!
cask mondd meg h nem érzed hogy működne,
nekem lesülne a bőr a pofámról ha a párom háta mögött talizgatnék (még ha csak egy kajára, vagy beszélgetésre ahogy te fogalmaztál) egy másik pasassal...szánalmas...:/
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!