Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én szerelmes vagyok egy 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én szerelmes vagyok egy 1 évvel fiatalabb lányba és ezt hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Régóta ismerjük egymást azt már bevallotam h tetszik!
2012. júl. 27. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha már tudja, hogy tetszik neked, ne bonyolítsd tovább, mert ilyen nagy szavakkal csak elijeszted. Hívd el valahova, aztán majd alakul.
2012. júl. 27. 08:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Elősször is fogd meg és híd el fagyizni, ha van közeletekben park vagy tó/folyópart, akkor híd el oda, ha parkba és netán van ott egy híd is akkor ott nézz a szemébe és mond azt hogy XY: szerelmes vagyok beléd :))

Ha tóparton ugyanaz :))

Sok sikert remélem összejön :)

16L

2012. júl. 27. 09:05
 3/8 anonim ***** válasza:
bocsi a v kimaradt *hívd
2012. júl. 27. 09:05
 4/8 A kérdező kommentje:
de egybaj van egyedül nem jön sehova mindig a legjobb barátnőével :(
2012. júl. 27. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Jaj, ugyan már! :-) Attól, hogy a barátnője ott lesz, még megmondhatod neki! Ha meg nagyon szégyellős vagy, hívd félre egy kicsit, és mondd meg neki a tutit! Hajrá!
2012. júl. 27. 10:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagy vagy probáljam meg?
2012. júl. 27. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:
ha egy évvel fiatalabb, akkor ne mondd meg neki!!!!! az egy évvel fiatalabb lányoknak csakis mutogatva lehet közölni az ilyen komoly dolgokat!
2012. júl. 27. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtam monndd meg neki, hogy te Vele szeretnél elmenni valahova, nem a Barátnőjével. Már megtetted az első lépést, úgyhogy nincs gáz. Viszont a többi válaszolóval ellentétben, én nem ajánlanám, hogy bevalld neki, mert a végén még elijeszted. És ugye azt senki sem akarja. :) Úgy értem... inkább alakuljon ki a kapcsolatotok lassabban, mithogy így lerohand.

Járjatok együtt minél több helyre, érezzétek jól magatokat, és hagyjad, hogy ő is beléd szeressen. Aztán, amikor már jónak tartod, valld be neki. Valami meghitt helyen. :) Én ezt mindig így képzeltem el... :))

Szóval én csak itt drukkolok a háttérben, oké? :D

Figyu, a barátnőimet mind én láttam el ilyen tippekkel, így mára mindannyian boldog kapcsolatban élnek. (Más kérdés, hogy a saját szerelmi ügyeimet pocsékul rendezem :D), szóval ha bármi van, írj privátban. :D

Hajrá!

2012. júl. 27. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!