Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire buták az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire buták az emberek?

Figyelt kérdés
Nem egy olyan kérdést olvastam,ahol olyan kérdés merül fel valakiben,hogy otthagyja-e a párját,ha cigizik?Ez most komoly?Ennél sokkal rosszabb dolgokban kitartanak egymás mellett az emberek.Komolyan képes valaki ezért kidobni a másikat?Ennyire felszínesek az emberek?És most lehet jönni azzal,hogy féltik a párjuk egészségét,ez érthető is lenne,de szerintem akkor sem kifogás,mert ebben a mai világban szinte minden rákkeltő.Úgyhogy az ember bármitől meghalhat és bármikor.Mit gondoltok?

2013. febr. 3. 11:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

A feltevést nem nagyon értem, mert ha valaki cigizik, nem jövök össze vele. Mátmint hogyha láncdohányos és függő. Bulikba néha én is rágyújtok, kb 3 évente elszívok egy dobozt. Azért nem jönnék össze dohányossal, mert:

- havi több ezer forintot sajnálnék cigire

- mindig bűz lengené körül

- családi programoknál/ színházból/ moziból/ vacsinál 10 percenként rohangálna ki szívni, tök ciki

- félteném az egészségét

- passzív dohányossá válnék és én is büdös lennék

- ha ugyanarra a munkára jelentkezne ugyanolyan képzettségű nem dohányzó emberekkel, nem őt vennék fel, rosszabbak az esélyei. Pl. aki naponta elszív elszív egy doboz cigit (az havi 20-25e Ft), az a 8 órás munkaidőben kb 10 szál cigit szív el, ami egy óra kiesés a munkából minimum. Manapság komoly állásra kár is pályázni olyannak aki dohányzik.

L21

2013. febr. 3. 21:43
 22/23 A kérdező kommentje:

9 Ha nem élsz nagy lábon,akkor nem olyan könnyű elkerülni a káros étkezést pl,mert nem biztos,hogy telik gyümölcsre.És sajnos csak az egészségtelen,mű kaják olcsók.

10 Buta vagy.

19 Ugyanez.Nekem sincs olyan szagom,mert vigyázok rá,hogy ne ivódjon bele a ruháimba.Csak akkor bűzlök,ha 1 perccel a találkozás előtt szívok el egy szálat.

2013. febr. 3. 22:16
 23/23 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, milyen módszert használtok a cigiszag ellen. Valami tipp?
2013. febr. 3. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!