Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire buták az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire buták az emberek?

Figyelt kérdés
Nem egy olyan kérdést olvastam,ahol olyan kérdés merül fel valakiben,hogy otthagyja-e a párját,ha cigizik?Ez most komoly?Ennél sokkal rosszabb dolgokban kitartanak egymás mellett az emberek.Komolyan képes valaki ezért kidobni a másikat?Ennyire felszínesek az emberek?És most lehet jönni azzal,hogy féltik a párjuk egészségét,ez érthető is lenne,de szerintem akkor sem kifogás,mert ebben a mai világban szinte minden rákkeltő.Úgyhogy az ember bármitől meghalhat és bármikor.Mit gondoltok?

2013. febr. 3. 11:01
1 2 3
 11/23 mantis religiosa ***** válasza:
100%

Nem a dohányzáson van a lényeg! Történt már szakítás amiatt is, hogy a fogkrémes tubust fordítva nyomta és nem zárta vissza sohasem.

A társadban ha van valami idegesítő, az sajnos olyan, mint a pattanás a másik ember orrán. Hiába szép egyébként, lehet jó ember is, te akkor is csak azt a pattanást látod, és az idő előrehaladtával egyre nagyobbnak is.

2013. febr. 3. 11:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki csak és kizárólag azért ejti a párját az tényleg kifogás (kivéve ha terhes és akkor se bírja letenni a párja..), viszont abban akkor is biztos vagyok, ha első randin kiderülne hogy dohányzik, nem jönnék vele össze.
2013. febr. 3. 11:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl úgy volt, hogy a 10. hónapban derült ki, hogy mégiscsak dohányzik, tisztában volt vele, hogy nem akarok dohányost, valószínűleg ezért is hazudott. Csakhogy akkor már nem volt mit tenni, mert szerettem, de a mai napig nem viselem el ha bűzlik, meg cigi után ha meg akar csókolni hát majd elhányom magam és ezen a fogmosás sem segít, akár órákig érzem azt a gusztustalan ízt. Nem erős dohányos, de eddig még nem sikerült leszoknia, nem tudom mennyire próbálta. Nem élünk együtt, a szülei dohányosak, ezért is nem volt gyanús, hogy olyan szaga van mert ha eljövök tőlük nekem is, mivel a lakásban dohányoznak. A testvére nem dohányos, tehát nem következik, hogy csak mert a szülei így most akkor már neki is 'kötelező'.

Én tudatosan próbálom kerülni az egészségtelen dolgokat, ő meg szánt szándékkal mérgezi magát. Ezzel nem vagyok kibékülve. Nyárra tervezzük az összeköltözést, jó lenne ha addigra lemondana a dohányról. Sem együtt élni, sem pedig később gyereket vállalni nem akarok egy dohányos-sal/tól. Ő ezt tudta, hazudott, most szokjon le!

A fordítottját is nézhetjük amúgy a dolognak, csak nézőpont kérdése..

Nem szeretlek annyira, hogy elfogadjalak dohányosként, de te sem szeretsz annyira, hogy leszokj értem.

2013. febr. 3. 12:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én abszolút cigi gyűlölő vagyok és mindig is akadálynak találtam a dohányzást... Már az alakuló kapcsolatok elején leszoktam szögezni és igen, azthiszem már mondanék nemet valami alakulóra csak is a cigi miatt. Volt dohányos párom, aki közölte, hogy nem hajlandó leszokni, ám belementem. Gyűlöltem, hogy megfogja a kezemet 5 percre és már az enyém is bűzlik, hogy hozzábújok és a hajam/ruhám magába szívja a füstszagot. Egyszerűen nem bírom elviselni. Ugyan más okokból, de vége is lett a kapcsolatunknak.

A jelenlegi párom is dohányosként kezdte, vele tisztáztam, hogy az előzőekből tapasztalva én ezt nem bírom elviselni és kész. Ő már az ismerkedésünk alatt képes volt annyit megtenni értem, hogy legalább akkor nem cigizett, amikor velem volt, illetve közvetlen előtte sem, így nem bűzlött. Majd ahogy szépen összejöttünk, egyre kevesebbet szívott (azt is a "hátam mögött"), most pedig már max bulikban cigizik, amire azt mondom legyen, nem zavar, ennyit kibírok.

Nem is az egészségét féltem igazán, szimplán baromira önző vagyok és nem akarok én is bűzleni miatta, illetve az is tény, hogy amíg régen cigizett, kétnaponta elment egy doboz, ami azért pénzben sem mindegy.

2013. febr. 3. 13:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de ez miért butaság? Én személy szerint gyűlölöm a cigarettát, az egyik legundorítóbb és legértelmetlenebb dolognak tartom a Földön. Alapból nem kezdenék dohányossal, mert volt már olyan kapcsolatom ahol dohányzott a fiú, és nagyon sok konfliktust okozott. Én utálom úgy ahogy van, és nem vagyok hajlandó elviselni sem a szagát, sem azt hogy valaki egy rakás pénzt kidob rá az ablakon. És ugye az egészség. Anyukám láncdohányos, és főleg éjszaka egyre gyakrabban köhög, és egyszerűen szétb@sz az ideg, mert féltem, és mert nem tehetek semmit. Csak nézem ahogy mérgezi magát. :S
2013. febr. 3. 14:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Abban a kapcsolatban már valami más baj is van. Azt még megértem, ha valakinek annyira kellemetlen a füst, hogy nem akar összejönni egy dohányossal. De ha már ez egy hosszabb kapcsolat, ahol más probléma nincs, akkor egyrészt aki dohányzik, mindent megtesz, hogy ne zavarja annyira a párját, nem gyújt rá a lakásban, igyekszik csökkenteni a cigi mennyiségét. Ha meg valakit én szeretek, aki mellettem áll jóban, rosszban, biztos hogy nem fogom kidobni, ha alkalmanként rágyújt.
2013. febr. 3. 14:42
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat,lehet már valaki írt hasonlót.

Én is cigiztem,3 hete hagytam abba,anyagi okok miatt. A párom sosem dohányzott, s így ez is motivált.

Szóval én mindkét oldalról látom a dolgokat.

Abban az esetben merülne fel ez az otthagyás,szakítás dolog, ha már a megélhetésüket veszélyezteti ez a szenvedély.Elég drága már a cigi, s ha napi 1 dobozzal számolok, az havonta kb 24.000Ft.

Van aki nap 2 dobozzal is elszív, az csaknem 50 ezer/hó.

Szóval ha valaki keres 80.000 ft-ot, s ebből 50-et cigire költ, akkor meg is értem ha nem tolerálja ezt a másik. Milyen közös jövőt lehet így tervezni, ha a fizetése nagy részét erre költi.

2013. febr. 3. 15:28
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a butaság, ha én azt hiszem, csak azért, mert párkapcsolatban, házasságban élek valakivel, akkor minden sz@rt megtehetek vele, és ha nem tetszik neki, visíthatom, hogy nem fogad el, nem szeret.
2013. febr. 3. 16:52
 19/23 anonim ***** válasza:

Az én párom is utálja a cigit. Világ életében nem bírta elviselni a szagát. Kimondottan az volt az elve , hogy dohányos nővel sosem kezdene. Velem kivételt tett, bár tudom, hogy nem örül neki, de nem piszkál vele.

Valóban kevesebbet cigizek én is, ha vele vagyok.Próbálom ezt is úgy csinálni hogy őt minél kevésbé zavarja. Az nem igaz, hogy mindenki büdös, aki dohányzik. Nekem a ruháim is jó illatúak. A hajam is. Azt mondta, örülne ha leszoknék, de az én döntésem

Néha szégyenlem, hogy dohányzom...

2013. febr. 3. 19:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:24

Szia! Én is így voltam vele, mint Te. Nemrég szoktam le, mert sokszor cikinek éreztem, hogy rágyújtok. 3 hete nem cigizek.Szerettem cigizni, de megéri letenni.Anyagilag sem mindegy.

2013. febr. 3. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!