Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vizsgálaton kiderűlt, hogy sosem lehet kisbabám! Nem merem elmondani a páromnak, mert félek, hogy elòbb-utóbb eljagy miatta, teljesen kétségbeestem! Mit tegyek?
Tényleg nem kell egyből leírni a dolgot, hogy sose lesz gyereketek. Nekem 10 évesen derült ki, hogy pcos-m van, amit szinte egyenlővé lehet tenni a meddőséggel orvosi beavatkozás és gyógyszeres kezelés segítsége nélkül, főleg hogy 20 éves koromig nagyon sokat romlott hormonálisan az állapotom, nem is menstruáltam 2 évig. Mégsem éreztem azt sosem, hogy nem lehet gyerekem, annak ellenére, hogy tini korom óta ezt fújták az orvosok. A végén spontán sikerült fél éven belül a gyerek orvosi segítség, gyógyszerek nélkül.
Bár nem tudom, hogy nálad mit állapítottak meg, mennyire súlyos az állapotod, de ameddig van ép petefészked és ép méhed addig ne mondj le a közös gyermekről.
22L
Az lemaradt, hogy feltétlen mondd el a párodnak, joga van hozzá, hogy tudja hogy nehezen, segítséggel, vagy ne adj Isten talán sosem lehet gyermeketek.
22L
Olvasd át ezt a kérdést (a válaszok nem annyira érdekesek):
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
14 evesen az egyik petefeszkemet egy ciszta mütet soran felsertettek. Nem müködik normalisan es egyeb problemaim miatt evröl-evre kisebbedik mindket petefeszkem es a mehem is (elhal).
14 eves koromtol folyamatosan azt hallgattam az orvosoktol, hogy termeszetes uton soha nem lehet majd gyerekem.
Ket gyerek büszke anyukaja vagyok, orvosi segitseg es beavatkozasok/gyogyszerek nelkül az elsö alkalommal a 2. honapban, a masodik gyereknel a 4. honapban estem teherbe.
De az orvos szerint meg mindig nem lehetne teherbe esnem termeszetes uton, pedig a bizonyitekok elnek boldogan es virgoncan :)
Elöször is keress legalabb meg egy orvost csinaljatok meg minden vizsgalatot es a parodnak is mond el, hogy fenn all ez a lehetöseg is, de semmi sem biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!