Mit tegyek, hogy fogom ezt elmondani?
Megijedett hanggal hivd fel anyukádat és valld be. Akkor hátha majd ő fog nyugtatni h semmi baj kincsem!
De mindenképp valamelyiknek valld be!!
Szerintem úgy, ahogy történt. Hidd el, nem fognak megenni érte.
Az üveg rész egyébként pótolható, de márkától függ az ára. Nekem egy különleges darab van, arra 12 ezer Ft volt egy éve, ennyi pénz miatt nem vertem agyon a kölykömet :) Nálunk is ő ejtette le véletlenül.
Valószínű meg van még a blokk hátha kicserélik.
Amúgy meg nem hiszem,hogy ki fogsz kapni ilyenért csak mond el nekik őszintén.Ne dugdosd és hazudozz,hogy nem tudod mi lett vele mert az jobban fáj egy szülőnek a hazugság mintha kiállsz elébük és elmondod mi történt.Hidd el értékelni fogják.,hogy őszinte leszel!Sok sikert!
szerintem mindenkivel előfordult már ilyen, csak mond meg, lehet én már most felhívnám anyudat, h mire hazaér addigra elszálljon a mérge, bár szerintem nem egy nagy kaland.....lehet pótolni, nem lesz baj!!!
majd mond el mi volt!
12:51
ugye nem gondolod komolyan hogy az összetört kütyüt ki fogják cserélni?!
bocs az offért:
12:50-es, hol lehet venni a turmixgéphez ilyen felső részt?
Énis hasonló modón törtem el nemrég az enyémet, mint a kérdező.
Kérdezőnek: Balesetek előfordulnak, ezt a szüleid is be fogják látni, ne titkolózz előttük. Egyszerűen mondd el mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!