Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mire véljem? Szimplán hülyéskedés, vagy esetleg szerelem is lehet belőle?
ma jött egy új gyerek az osztályba...
És én meg az egyik osztálytársam dumáltunk vele és akkor mindenkit bemutattunk , aztán az osztálytársam : Na igen , és ő itt (a nevem...) akiről azt kell tudni , hogy... Csak egyszerűen jóba kell vele lenni , és kész. Erre a Srác* : mondott valamit,már nem tudom mit... Aztán utána mentem és így FOGALMAM SINCS, HOGYAN de belementem a gyerekbe. (hátulról) megfordult és lefogta a kezem @.@ aztán Istentudjavagymégőse, hogy miért közelebb húzott egymás szemébe néztünk (felnéztem) , aztán hirtelen észbe kaptam kirántottam a kezem , és elmentem.
*Srác : régebben tetszett...
a *srác.
És köszi az eddigi válaszokat
Igazából, ha én mennék oda 'kezdeményezni' akkor flegmázna...
Viszont ő 'elvárja' , hogy amikor ő jön hozzám oda, akkor én legyek vele kedves. Nem értem ezeket a férfiakat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!