Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Semmi komoly nem volt, még is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi komoly nem volt, még is nagyon hiányzik Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány akit 5 hónapja ismertem meg a suliban, elég jól kijöttünk, mindig volt amit megbeszéltünk, elég sokat hülyéskedtünk.

Eleinte barátként tekintettem rá, (mivel van barátja)

de ahogy telt az idő egyre jobban beleszeretem, és nem tudom kiverni a fejemből..:\

Talán senkit nem szeretem még ennyire mint őt. vele teljesen más mint a többi lánnyal eddig volt.

Csúnyán összevesztem vele, kb 1 hete nem is beszéltünk.

És tudom, hogy csak barátok lehetünk.. semmi több:\ és ezt

nem tudom feldolgozni, van amikor szomorú dalokat hallgatok, és az is előfordul hogy sírok (IGEN FIÚKÉNT)

Hogyan tudnám elfejteni?

Próbálom, de nem megy..:\ (Normális válaszokat légyszíves)

2013. febr. 1. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Min vesztetek össze? Nem elfelejtened kell, csak tudomásul venni, hogy tőle max. barátságra számíthatsz. Ha ez számodra kevés, vagy zavaró, akkor lehetőleg kerüld a társaságát. Eleinte nagyon nehéz, és rossz lesz, aztán megnyugszol és nem fáj majd annyira. Lehet, hogy ha benned kicsit csillapodnak az érzelmek, lehettek még újra igazi barátok.
2013. febr. 1. 18:39
 2/3 A kérdező kommentje:
az a gond a fiú lány barátsággal, hogy az egyik fél mindig többet érezz.. ezért sz*r az egész..:\
2013. febr. 1. 18:56
 3/3 anonim válasza:
ugyanebben a helyzetben vagyok:(( csak én lány vagyok és jártam egy fiúval,ő szakított velem és még mindig többet érzek közbe már nem tudom mióta nem beszélünk és szarul esik h nem tudom elfelejteni:( sztem majd idővel elmúlik neked is:( és tudom h nehéz!
2013. febr. 1. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!