Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatom van, de hiányzik valami, mit tegyek?
A két dolog nem fér össze.
Döntsd el melyik a fontosabb.
Idézd fel a régi emlékeket, dolgokat, hátha újra visszatér az érzés.
Ha nem, akkor szakíts vele, de az már nem hozható helyre később, akkor őt már elvesztetted.
Kivéve ha nem jöttök össze újra később, de az már nem lesz a régi.
Nekem ez a véleményem.
Én nem adok neked konkrét tanácsot, mert ez csakis a te döntésed, de leírom a saját tapasztalatomat, hátha segít:
Az első komoly kapcsolatom 9 hónapig tartott, utána jött az eddigi leghosszabb, ami közel 2 és fél évig. A kettő között nem volt "egyedüllét" időszak sem, tehát egyik hosszú kapcsolatból átléptem a másikba.
Másfél-két év után én is kezdtem ugyanúgy érezni, mint te (persze nálunk voltak azért egyéb gondok is, féltékeny volt és a barátaimmal sem találkozhattam emiatt stb.), de főleg az az érzés vezetett a kapcsolatunk végéhez, hogy "még nem éltem ki magam".
Szakítottam is vele, ezután volt pár hosszabb-rövidebb kapcsolatom, sok-sok érzelmi hullámvölgy és bonyodalom, bulik, csókok, flörtölés, megcsalás, kibékülés stb.
2 év után most jutottam el oda, ahol vagyok: van egy párom, akit a világon mindennél jobban szeretek, akit soha nem csalnék meg és akivel már közel egy éve együtt vagyunk.
Ő az első barátom, akinél nem érzek szabályos "késztetést" arra, hogy "cicázzak" más fiúkkal is.
És ehhez kellett az a két év, a maga összes elkövetett hibájával együtt.
L/23
Nem túl színes a barátod. Azok a srácok, akik tele vannak élettel és minden baromságot akarnak csinálni azok mellett mindig van izgalom, nem lehet mellettük unatkozni. A pasid szegény nem tehet róla, és tényleg megértő veled ezek alapján.
Nem könnyű kiutat találni ebből, az tény. Neki színes élete van amúgy általában?
az elején még sok helyre mentünk, de mostanában nem igazán... mindketten fősulisok vagyunk, de nem egy suliban és hét közben alig találkozunk. jah és én vidéki vagyok, ő meg Bp-i, szóval a sok utazással is elmegy az idő...
de hogy válaszoljak az utolsó hozzászóló kérdésére, nem igazán tudja magát elengedni, ha pl bulizni megyünk... tényleg nem tudom mit csináljak. amúgy ez a késztetés, hogy pasizzak nem állandó, csak időszakosan jön elő...
köszönöm a válaszokat/tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!