Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly kapcsolatom van, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatom van, de hiányzik valami, mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, tényleg nagyon SZERETEM, de úgy egy éve azt érzem, hogy valami nem oké, valami hiányzik, és nagy nehezen rájöttem, hogy az a "pasizás"... úgy érzem, hogy nem éltem ki magam, ő az első barátom és szeretném azt érezni, hogy tetszek másoknak is, szeretnék flörtölni, ilyesmi, de nem tudom, hogy lehetne ezt úgy megtenni, hogy közben ne csaljam meg a barátomat. olyanok válaszoljanak, akiknek van ebben tapasztalatuk. Köszi!
2010. máj. 19. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

na akkor annyival könnyebb, hogy meg van a válasz a nagy kérdésedre :D

Azért tör rád ez a "pasizhatnék", mert pasizni akarsz nyilván, másszóval kiélni azt az életet, amikor ez az út kalandos.

Nos, ha csak szeretetből jöttök össze, hogy találkozzatok, de amúgy nem történik semmi érdekes, akkor ezt nála nem tudod kiélni, ezért van hiányérzeted.

Ahhoz, hogy őt ne veszítsd el de te is jól érezd magad, valahogy fel kéne őt pörgetni, mondjuk úgy, hogy ne te húzogasd mindig valamerre, hanem kicsit ő is. Ha nagyon megértő, biztos próbál változtatni azon, hogy történjen valami izgalmas, azt, hogy ne erőlködés legyen abból, hogy fel legyen dobva, neked kell kitalálnod. Tippnek annyit tudok mondani, hogy vidd bele olyan helyzetekbe, ahol nem tud élettelen lenni. De az is lehet, hogy neki is lennének szórakozási tényezői, csak mindent magába fojt, és nem azokkal foglalkozik, hogy neked jó legyen, aztán azért nem tudja kiélni magát. Ő ismeri egyáltalán azokat az embereket, ahova viszed bulizni, vagy csak a te ismerettségi köröd körül mozog?

Ugyebár az ember akkor érzi, hogy él mikor adrenalin telt. És az ilyenekhez való dolgok jöhetnek. (videámpark (bár a budapesti elég gagyi :P), SPORT - bármilyen, amihez mozogni kell (változatosság kedvéért mindig lehet valami mást kipróbálni), elmehettek majd síelni, ha van rá lehetőség, az kiváló esemény ilyesmire minden szemszögből és remek szórakozás.

2010. máj. 24. 19:54
 12/14 anonim ***** válasza:
előzőben úgy értettem, hogy "nem azokkal foglalkozik azért, hogy neked jó legyen"
2010. máj. 24. 19:56
 13/14 A kérdező kommentje:
értem, hogy hogy érted:D és valami konkrét ötlet van, hogy mivel lehetne feldobni a kapcsolatot? egyébként, ha bulizunk, akkor az ő ismerősei is ott vannak, csak nem szeret táncolni, én viszont imádok:S
2010. máj. 24. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:

hát gondoltam azokra a példákra, amit az előzőben írtam. (pl aktív sport az sokat segíthet szerintem, biztos neki is van olyan, amit szeret) Lényeg, hogy legyen izgalmas és legyen benne adrenalin. A tánc az pont olyan, amit csak élettelítettséggel lehet rendesen csinálni :)

Most jön a nyár, lehet majd menni aquaparkba (Mogyoród 4ever)

És ajánlom a csillebérci kalandparkot is, nagyon érdekes.

2010. máj. 24. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!