Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit legyen most?

Figyelt kérdés
14/f vagyok és van egy 15 éves 9-es lány aki tetszik. azt mondta hogy ha nem lenne korkülömbség járhatnánk, mert előző pasija is 14 éves volt csak csicska és ezért nem akar járni velem mit tegyek? pedig olyan tököm van bele ülne meglenne őrülve falra mászna de naggyon szeretem őt.

2013. febr. 1. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

És még az előző barátja volt csicska??-.-" hmm?!

16/L

2013. febr. 1. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a korosztállyal elég nagy zűrök vannak napjainkban.:/
2013. febr. 1. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:

amúgy a csicska szó mit jelent?

neked még nem való a csajozás..

2013. febr. 1. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyu kisfiú, majd szólók ha belelóg az orrod a bilibe...

Ööö... Na most. Hé várj már, az egész fejed belelóg... Bakker... bele estél a latrinába...

Menj aludni...

2013. febr. 1. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mondaton sírva röhögtemXDDDD
2013. febr. 1. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2.-nak!

Első vagyok és egyet értek veled teljes mértékben!:/:D

Remélem Kérdező, hogy nem komoly a kérdésed...mert ez a szánalom tetőfoka:/ "pedig olyan tököm van bele ülne meglenne őrülve falra mászna de naggyon szeretem őt."- aham..persze-persze :D erősen kétlem, hogy szereted..valószínűbbnek tartom, hogy csak kanos vagy..:DD

2013. febr. 1. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
És látod ezen kérdésed rá is világított, hogy miért jogos, ha nem kezd veled a lány.
2013. febr. 1. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem téged legalább kétszer a fejedre ejtettek kérdező :D Ennyire nem lehetsz primitív.
2013. febr. 1. 17:26
 9/9 anonim ***** válasza:
te nem járni akarsz, ha nem d*gni. arra pedig még bőven ráérsz, használd még csak a pömpölődet pislantásra.
2013. febr. 1. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!