Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít, hogy azért legyen pénze a pasinak?
"Azért legyen pénze"? Hát persze, nehogymár ne legyen pénze...
Azért ne én tartsam el, és ha szeretnék kimozdulni, szórakozni, akkor megtehessem vele, ne nekem kelljen mindent fizetni..... Ennyire persze hogy számít.
mivan? ez most komoly, hogy ezt írjátok ide lányok? nálunk kb mindent én fizetek a barátnőmnek. pedig még csak pár hónapja vagyunk együtt. és még Londonba is elvittem. És sose felezzük a költségeket, mindig én fizetek mindent. az utolsó fillérjeimet is mindig ráköltöm.
19F
Persze, hogy ezt írjuk. Nekem pénzzel semmit nem tud adni, van amennyi kell. Legyen kedves, rendes, aranyos, stb. Nem kell fizetnie semmit.
De ne is tartsam ki, mert akkor felmerül a gyanú, hogy a pénzemért szeret.
Hát jó dolog olykor 1 meglepi, vagy ha a legtöbb programot a pasi fizeti. Legyen szó akármiről, mozi, kirándulás, vagy akár egy hosszabb hétvégi dolog. Lehet azért is örülnék ennek mert rossz anyagi helyzetben vagyok.
Lehet anyagiasnak tűnök, de eddig ez egyik pasimnál se valósult meg.:D Vagy én fizettem mindent, vagy felesbe. Nem feltétel nálam a pénz, de jól esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!