Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít, hogy azért legyen pénze a pasinak?

Figyelt kérdés
Lányok! Igénylitek a hosszú hétvégés kiruccanásokat, néha kisebb kirándulásokat csak úgy?
2013. jan. 29. 22:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"Azért legyen pénze"? Hát persze, nehogymár ne legyen pénze...

Azért ne én tartsam el, és ha szeretnék kimozdulni, szórakozni, akkor megtehessem vele, ne nekem kelljen mindent fizetni..... Ennyire persze hogy számít.

2013. jan. 29. 22:04
 2/16 anonim ***** válasza:
Kb. annyira számít, hogy nélkülem se haljon éhen. Ne én ruházzam, fizessen a kajáját, rezsijét, stb.
2013. jan. 29. 22:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Az első jól írja! A pasinak valamilyen szinten rendelkeznie kell pénzzel, hogy biztonságérzetet keltsen egy nőnél, de az nem minden!
2013. jan. 29. 22:06
 4/16 anonim ***** válasza:

mivan? ez most komoly, hogy ezt írjátok ide lányok? nálunk kb mindent én fizetek a barátnőmnek. pedig még csak pár hónapja vagyunk együtt. és még Londonba is elvittem. És sose felezzük a költségeket, mindig én fizetek mindent. az utolsó fillérjeimet is mindig ráköltöm.

19F

2013. jan. 29. 22:07
 5/16 anonim ***** válasza:
és ezzel mit akarsz mondani, kedves 19 éves? nem értem.
2013. jan. 29. 22:08
 6/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy ezt írjuk. Nekem pénzzel semmit nem tud adni, van amennyi kell. Legyen kedves, rendes, aranyos, stb. Nem kell fizetnie semmit.

De ne is tartsam ki, mert akkor felmerül a gyanú, hogy a pénzemért szeret.

2013. jan. 29. 22:09
 7/16 anonim ***** válasza:
nem a mi dolgunk, hogy nálatok ki mit fizet...
2013. jan. 29. 22:09
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
100.000.000.000.% Fő indok, sok csajjénál instant vesztesz ha sóher vagy, de a többi sem nézi jó szemmelmert hát "ki kő mozsdúni jó drága helyekre" meg "neki is kell ám venni 1-2 ruhát a csajjénak" persze a sávónak kell kifizetni :D
2013. jan. 29. 22:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Annyi pénze legyen hogy el tudjunk menni ide oda, és magának tudja fizetni. Tehát annyi legyen neki is mint nekem. Mondjuk engem nem zavar ha néha én fizetek, tudom hogy ha lesz pénze, és nekem nincs úgyis fizet ő is.
2013. jan. 29. 22:13
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát jó dolog olykor 1 meglepi, vagy ha a legtöbb programot a pasi fizeti. Legyen szó akármiről, mozi, kirándulás, vagy akár egy hosszabb hétvégi dolog. Lehet azért is örülnék ennek mert rossz anyagi helyzetben vagyok.

Lehet anyagiasnak tűnök, de eddig ez egyik pasimnál se valósult meg.:D Vagy én fizettem mindent, vagy felesbe. Nem feltétel nálam a pénz, de jól esne.

2013. jan. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!