Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít, hogy azért legyen pénze a pasinak?

Figyelt kérdés
Lányok! Igénylitek a hosszú hétvégés kiruccanásokat, néha kisebb kirándulásokat csak úgy?
2013. jan. 29. 22:02
1 2
 12/16 anonim ***** válasza:

"vagy ha a legtöbb programot a pasi fizeti. Legyen szó akármiről, mozi, kirándulás, vagy akár egy hosszabb hétvégi dolog"

Akkor havi 1 program lenne kb. és az ilyen "kuponmánia" szerű akciók esetén...

2013. jan. 29. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért olyanokat szedtél fel, hogy te fizettél mindent. Biztos helyesek voltak. Ezek után elhiszem, hogy jól esne a fordítottja...
2013. jan. 29. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Én amúgy nem bírnám ha mindent a pasi fizetne, főleg ilyen nagy dolgokat, hogy külföldi út. Folyton próbálnám valahogy viszonozni. Ruhát kapni sem szeretek. De kis ajándékoknak szerintem mindenki örül:)
2013. jan. 29. 22:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Annyi pénze legyen,hogy magát eltartsa és néha(nem mindig) meghívjon egy ebédre,egy kávéra vagy valamire.
2013. jan. 29. 22:20
 16/16 anonim ***** válasza:
13-as, eddig egyik sem volt az esetem külsőre. Belső alapján válogattam. Ettől függetlenül jó lenne, ha valaki anyagilag elkényeztetne.
2013. jan. 29. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!