Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, számít nektek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számít nektek, hogy a pasinak legyen stílusa?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy ne öltözzön össze-vissza. Pl. sportcipőhöz és shorthoz ne vegyen inget, ne húzza fel a fehér zoknit térdig a fekete cipőhöz, stb...
2012. aug. 14. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Nálam igen, nagyon. Fontos a megjelenés, hiszen ez alapján alakul ki az első rólad alkotott kép.

14/L

2012. aug. 14. 21:08
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Jaj de okos kislány:D
 3/14 anonim válasza:
100%
stilusa mindenkinek van!
 4/14 anonim ***** válasza:
Igazából ha a pasi jól néz ki akkor akár milyen hülyén öltözik attól még jól néz ki, de azért szívesebben nézem meg a stílusosabb fiúkat. :)
 5/14 anonim ***** válasza:

Igen, én rászóltam néha a barátomra, ha pl moziba mentünk és teljesen ízléstelenül öltözött fel. Zavaró tud lenni nagyon.

És a stílus nem egyenlő az anyagiakkal, turkálóból is lehet jól öltözni.

2012. aug. 14. 21:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, hogy milyen az összképe a stílusának. :)
2012. aug. 14. 21:09
 7/14 anonim ***** válasza:
én meg pont azt vettem észre hogy a mai lányok 99.9 %-a erre a stílusra bukik
2012. aug. 14. 21:11
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem fontos, igen, de a stílusban nem csak a külső megjelenését értem, hanem a beszédstílusát, szóval nálam ez azt jelenti, hogy valamiben tűnjön ki, ne legyen átlagos.
2012. aug. 14. 21:13
 9/14 anonim ***** válasza:
ahha, akkor neked szuperember kell, az átlag már nem is jó
2012. aug. 14. 21:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a stílussal fejezed ki magad egyébként ha helyes a fiú és ha furán öltözik akkor nekem nem kell pasinak max barátnak
2012. aug. 14. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!