Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen?

Figyelt kérdés
barátnőm terhes lett (20) és nem akarja megtartani. Én (26) viszont megszeretném tartani. Jól keresek van lakásom nincs tartozásom... Ő abortuszt akar... Mit tegy(ünk)ek?
2013. jan. 31. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

Abortuszt ne, attol akar meddo is lehet, es csak folosen kiontott ver

Adjatok orokbe, ha nem akartok meg gyereket, de sztem gyozd meg, h csaladalap7tas:D

De abortuszt semmikeppen!

2013. jan. 31. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
ö szülné meg szóval szerintem előbb kellet volna erről beszélnetek
2013. jan. 31. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele h miért nem szeretné. Sztem még túl fiatal és nincs kész az anyaságra.
2013. jan. 31. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez kettőtök döntése kell legyen.

Én őt is megértem és téged is.

A helyedben felsorakoztatnám az érveket és ellenérveket és együtt döntenék.

Abból jó nem származik sem férfi sem női részről, ha nem akarja a gyereket és mégis lesz.

Viszont ha igazából akarja, csak fél, hogy elhagyod, stb. akkor neked kell meggyőzni.

2013. jan. 31. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Ne engedd.Egy életre megnyomorítja a lelkét. A tiedet is.

Egy abortusnak mindig következményei vannak.

2013. jan. 31. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is 20 évesen lettem terhes, nem volt még házasság, semmi.. A férjem akkor 23 éves volt... Akkor költöztünk össze és egyből terhes lettem. nagyon szerettük egymást, mi mindketten tudtuk, hogy az életünket egymás mellett akarjuk leélni és hogy egyszer úgyis lesz közös gyerekünk, akkor miért ne lenne most. Ő elég jól kereső focista volt, nem voltunk gazdagok, de mindenünk megvolt. Ennek 11 éve. A lányunk 10 éves lesz, fantasztikusan szép és okos lány, akinek van egy csinos 30 éves anyukája és egy vagány 33 éves apukája. Szerintem nagyon büszke is ránk. A kisfiunk 3 lesz márciusban... 13 éve vagyunk együtt a férjemmel és szerintem még leszünk is egy jó darabig... Kell ennél több? Ha szeret megtartjátok...
2013. jan. 31. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Na most mondtál nagy szemétséget. Lehet h te késznek érezted magad ő meg nem. Attól még szeretheti. Sztem meg ha szeretik egymást akkor közösen megbeszélik, átgondolják h mi lenne a legjobb mind a kettőjüknek és közösen döntenek. És bármi legyen is a döntés nem hagyják el egymást
2013. jan. 31. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!