Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfinál ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinál ez mennyire számít magas igénynek?

Figyelt kérdés
Hogy egy nőnek legyen szép aranyos természetes arca, normál természetes alakja. Lehessen vele mindenről beszélgetni, társasági legyen, jókedvű és mosolygós legyen alapból, ha egyikünknek rossz a kedve akkor felvidítsuk egymást. Nem számít ez magas igénynek még egy kezdő férfinál sem?
2013. febr. 1. 11:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ezek idealizalt tulajdonsagok amibol tenyleg lesut hogy nemcsak a nokkel nincsenek tapasztalataid de az emberismereted is elegge gyer. Nem az az ember termeszetes allapota hogy 0-24ig aranyos es imadnivalo. A duh elkeseredettseg ugyanugy az erzelmi skala resze. Mellesleg amikor igazan nagy gaz van nekem szemely szerint pont hogy nem arra van szuksegem hogy "viditgassanak" hanem arra hogy meghallgassanak es idetlen viditas helyett tamaszt nyujtsanak.
2013. febr. 1. 16:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, és ha fiú is tetszik akkor nem tartom nagy elvárásnak, de egy olyan fiútól aki nagyképű, csúnya, bunkó, attól nagy elvárás.
2013. febr. 1. 18:01
 23/23 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nem számít ez magas igénynek, mert ha hosszútávú kapcsolatot szeretnék akkor mindenképp megnézzem a külsejét, de elég ha szép aranyos arca van szép szemmel szép szájjal, meg normális alakkal, de az engem nem érdekel, ha nincs formás nagy melle meg feneke.
2013. febr. 3. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!