Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfinál ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinál ez mennyire számít magas igénynek?

Figyelt kérdés
Hogy egy nőnek legyen szép aranyos természetes arca, normál természetes alakja. Lehessen vele mindenről beszélgetni, társasági legyen, jókedvű és mosolygós legyen alapból, ha egyikünknek rossz a kedve akkor felvidítsuk egymást. Nem számít ez magas igénynek még egy kezdő férfinál sem?
2013. febr. 1. 11:55
1 2 3
 1/23 winR ***** válasza:
Igen, mivel ilyen összeállítás nem létezik.
2013. febr. 1. 11:57
 2/23 anonim ***** válasza:
"kezdő férfinek" ez az anyukája amit leírtál.
2013. febr. 1. 11:59
 3/23 anonim ***** válasza:

Én is ilyenre vágyom, leszámítva, hogy nem kell sem jókedvűnek, sem mosolygósnak lennie (ez olyan erőltetett), és mivel magányos farkas (vagy farok?) vagyok így az sem gond, ha nem társasági. Legalább jobban megért.

Ja, a kérdésedre a válasz, szerintem nem nagy elvárás, csak viszonozd ezeket.

2013. febr. 1. 12:00
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem látom nőként különösebben magasnak. :)
2013. febr. 1. 12:03
 5/23 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag semmi konkrétumot nem fogalmaztál meg, ezek olyan általánosságok, amelyek még csak szinte az elvárás kategóriába sem sorolhatóak.

"szép aranyos természetes arca, normál természetes alakja" - ez relatív, mindenkinek más a szép és a normális. Lehet amire Te azt mondod, hogy szép, én lefújjogom és fordítva.

"Lehessen vele mindenről beszélgetni, társasági legyen, jókedvű és mosolygós legyen alapból," - Lehet beszélgetni, általában egy értelmes emberrel és gondolom azért az minimum. Hogy ki mennyire társasági, azt általában a helyzet szüli és az adott társaság. Egy lány jókedvű és mosolygós, a mellette lévő férfi azzá teszi :-P

"egyikünknek rossz a kedve akkor felvidítsuk egymást." - Egy kapcsolatban alap az egymásra figyelés és a törődés, aminek ez is része kell, hogy legyen.

2013. febr. 1. 12:29
 6/23 anonim ***** válasza:

Én pont ilyen vagyok :D

vicc nélkül:)

A páromtól hallottam már, hogy "annyira jó ember vagy , hogy néha elgondolkozom rajta, vajon megérdemellek -e"

Pedig én is így vagyok ezzel, néha el sem hiszem milyen jó emberre akadtam rá. Úgy látszik valóban létezik "szerencse".

Persze "nem ilyennek születtem". Idővel váltam olyanná, amilyen most vagyok.

Ezt nem azért írtam ide, hogy reklámozzam magam, hanem , hogy léteznek ilyen lányok, és nyugodtan legyél csak igényes, bár szelektálni nehéz.. :D

2013. febr. 1. 12:30
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem vagy nagyon jóképű, akkor sajnos manapság túl magasak az igényeid.
2013. febr. 1. 12:42
 8/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem magas elvárások. 21L
2013. febr. 1. 12:45
 9/23 anonim ***** válasza:

Főleg hogy a nők nem csak sokkal szebbek mint a férfiak, de sokkal aranyosabbak és kedvesebbek is, nem nagy elvárás! Úgy mint a nőknél sem nagy elvárás hogy legyen bunkó egy pasi ;)

Jó, sokan nem bunkók férfiak között sem, de minden férfinek és nőnek is van valójában, több párja is, csak a keresgélés nem is feltétlenül olyan könnyű.

23/F

2013. febr. 1. 12:51
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

"Ha nem vagy nagyon jóképű, akkor sajnos manapság túl magasak az igényeid."

Szerintem ez egyáltalán nem ettől függ... a kisugárzás a legfontosabb + mindenki hozza ki magából a maximumot.

Amúgy is mindenki szép valakinek. :)

2013. febr. 1. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!