Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinál ez mennyire számít magas igénynek?
#10 Ha egy nő azt mondja, h legyen a pasinak jó kisugárzása, az valójában azt jelenti, h nézzen ki jól.
A mondandód másik felével is vitatkoznék, sokan vannak (vagyunk), akiket senki se talál szépnek. Biztosan te is láttál már olyan embert.
11
Jóképű: Egyes nőknek lehet vonzó, mások szemében viszont nyálas.
Ronda: Egyes nőknek lehet blöh, más nőknek férfias, sőt általában pont tüzesebb nőknél igaz ez, tehát hagyja már mindenki ezt a h*lyeséget, az meg a másik hogy a kisugárzás amúgy is egy összetett dolog, ami nem csak magából az arcból áll, sőt ha egy nőnek nem nézel a szemébe és még majdnem remegsz is, sokkal többet ront az összképen, mint ha nem is gondol annyira vonzónak első ránézésre, de látja hogy nem egy félős kis h*lye gyerek vagy, és igen sok kedves nő van, akik meg nem is olyan kedvesek, azoknak sok esetben az arcukon is látszik.
Ez sem igaz. Ha mondjuk nincs önbizalmad, és ronda is vagy, akkor természetesen nem fogsz bejönni a lánynak. Ha viszont jól nézel ki, és úgy nincs önbizalmad, akkor ezt "aranyosnak" fogja gondolni a lány, és be fogsz jönni neki. A 3. lehetőség, h ronda vagy, de tele önbizalommal, ez esetben beképzeltnek fog tartani és ki fog röhögni a lány.
Amúgy meg a jóképűség se relatív, a nők ideálja nagyon hasonló.
"Úgy mint a nőknél sem nagy elvárás hogy legyen bunkó egy pasi ;)"
Ez miféle vicc? :D Pontafiúk futnak a bunkó lányok után. ;D
Azt meg honnan vetted, hogy a lányok aranyosabbak? :D
Én a fiúkat aranyosabbnak látom, sokkal. :))))
"Ronda: Egyes nőknek lehet blöh, más nőknek férfias, sőt általában pont tüzesebb nőknél igaz ez,"
Én elég "tüzes", vad vagyok, mégsem ez a fajta férfiasság jön be, hanem a helyes.
Viszont tetszett már "így" férfias férfi is.
Csak számíthat a benső, 57%-osnak üzenem.
Az alacsonyabb, cukibb, vékony is úgy tetszik, ha aranyos, kedves, kissé szégyellős, stb. Tehát LEHET önbizalomhiánya, de nem "undok" módon, hogy "fúj de utálom ezeket a szemét nőket, stb... mert én olyan szerencsétlen, negatív vagyok!"
Lehet kis cuki, szégyellős, kisfiús.
A másik módon férfias, markánsabb szintén: tetszett egyszer egy nagyon előnytelen arcú férfi, kapcsolat is lett belőle. De nem azért, mert "nagy, férfias és megvéd, továbbá biztonságot áraszt".
Bár nyugodt természet volt, de az odaadása fogott meg benne és valahogy az, hogy remélni sem merte, köztünk lehet valami. Nem volt semmije, csak az emberi jóság. Se vagyon, se helyes külső, se fiatalság. Kicsit mackós, nálam idősebb.
De piszok jó érzés volt összejönni vele és úgy belezúgtam a külsejébe is, hogy csak na!
Ja, önbizalomhiány, ha már témába került.
Baromira nem mindegy számomra, hogy milyen módon jön ki valakiből az önbizalomhiány. Mert ha valaki kiábrándult, cinikus, rosszhiszemű, folyton sajnáltatja magát, utálatosan viselkedik, tehát úgy összességében negatív, az nem vonzó számomra. Szerintem sokan mások is vannak így vele.
A félénkség, gátlásosság is fakadhat önbizalomhiányból, de azért egy ilyen emberben látom a jó szándékot, a kedvességet mások felé. Őt csak noszogatni, dicsérgetni kell, lehet, hogy folyamatosan, de cserébe pozitív visszajelzést kapok. Ha "megtáltosodik", kinyílik egy ilyen ember, nagyon sok jót ki tud magából hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!