180 cm magas férfinál, kb. hány centiméter átmérőjű kar az elfogadható?
Figyelt kérdés
Nekem 34-es2011. júl. 29. 16:17
1/8 anonim válasza:
34es átmérőjű? Húúú milyen koxot nyomsz te ember? Az laza 54-es felkar... az sima liba, ne akarj nagyobbat.
Na de komolyra fordítva a szót, és 34-es kerületűnek véve:
akkora az elfogadható amekkorának te elfogadhatónak látsz. Ha zavar akkor irány a terem.
2/8 anonim válasza:
Igen, teljesen egyetértek az előttem szólóval. Ez csak és kizárólag tőled függ. Valaki nem elégedett a 44essel sem...
3/8 anonim válasza:
Teljesen átlagos, tehát nem vékony, de nem is vastag. De tényleg, ha zavar, hajrá, irány a terem!
4/8 Tyler913 válasza:
Jol irtak a tobbiek.Nehogy mi mondjuk mar meg,hogy mekkora kar az elfogadhato! Te dontsd el,hogy elegedett vagy-e a testeddel,vagy nem.Ha nem,akkor irany a terem!
5/8 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy régen azt tartották esztétikusnak, ha valakinek megegyezett a bicepsz, vádli és nyak kerülete.
6/8 anonim válasza:
40ig nyugodtan feltolhatod , az még nem is túlzás :D
7/8 anonim válasza:
"ha valakinek megegyezett a bicepsz, vádli és nyak kerülete."
Ha megméred nekem a bicepszed és a vádlid kerületét elhiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!