Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem birom elengedni?
Én ugyanígy jártam. Ha másra kell gondolni közben az már rossz, sajnos jobb se lesz. Ragszkodtál hozzá, nem akartad elveszteni stb, ezért sokáig húztad amíg nem ő dobott. Még ha most nem is látod így, de hamarabb mint hinnéd találhatsz valaki olyat akivel élvezed is, és akkor röhögni fogsz azon hogy hajtani akartál egy ilyen lányért, aki a leírtak szerint az ágyban sem törődött veled.
2013. febr. 1. 00:50
:D gáz vagy :D csak kellett valaki,és most egyedül maradtál.... nem a csajt sajnálod, hanem magadat!
2013. febr. 1. 00:59
3/7 A kérdező kommentje:
Mindent meg csinált az ágyban csak nem élveztem a dolgot, pl:mikor ö volt felül azt semenyire se éreztem de mikor én voltam felül akkor is sokszor olyan volt hogy jó most szét b@szlak azt csö mert érezni ugy semmit hogy fuu de jó meg stb, meg kiváni se kivántam ugy öt mint ö engem mert ö napi 5X is meg kivánt én emg talán akkor ha már rég nem volt semmi.érdekes mert haragudni nem tudok rá pedig meg érdemelné meg ugy könyebb lenne nekem a felejtás ha ki dühöngöm magam de semmi csak hiányzik de nagyon de sokszor meg nah végre hogy megszabadultam tölle.
Hát látod, ha így beszélsz róla,akkor igazából nem tisztelted őt eléggé.... tehát nem volt hozzádvaló. Talál majd olyat aki megbecsüli legalább és lehetőséget kapott, hogy mást találjon helyetted.
Majd ha egyszer igazán szeretni fogsz valakit,akkor arról nem fogsz így beszélni. Azzal nem b*szni, hanem szeretkezni fogsz.
2013. febr. 1. 01:15
5/7 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van nem értem lehet hogy tényleg csak azért vagyok ugymondva ki hogy egyedül maradtam nem tudom mert valamikor ugy beszélek rola mint egy darab rongyrol valamikor meg ugy mint valami isten nő.pedig nem az sokszor átvert az annya miat már szakitotunk de valahogy soha se tudtam ugy haragudni rá hogy most akkor örökre vége. lehet hogy azért mert sajnáltam mert ki használták ( annya,növére) 2 havonta ell zavarták othonrol utána könyörögtek nekki hogy mennyen vissza. lehet hogy most is attol félek hogy ki dobják és nem tud hova meni vagy csak szimplán magamat akkarom sajnáltatni az ismeröseim között vagy a pics@ tudja hogy most mi van
mert jelenleg nincs új a képben és itt maradsz a télben nő nélkül.
ezért érzed.
én még kihúzom tavaszig,amikor már oldottabbak az emberek jobban lehet csajozni,aztán én is szakítok,mert ugyanaz van,mint veled.
meg addig meg is kell tanítania főzni,mert nem tudok,és éhen meg nem maradhatok,rövid időre sem.
a héten már megtanított rántotthúst sütni,uh kifacsarom a maradékot aztán szevasz.
amúgy úgy célszerű szakítani,ha már megvan az új.
úgy nem maradsz pina,társaság nélkül.
2013. febr. 1. 02:36
2013. febr. 1. 07:16
Kapcsolódó kérdések: