Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt tolerálni? Hogy lehet erre jövőt alapozni? Én már nem bírom.
Kérdező, én maximálisan megértelek. Nekem is volt ilyen párkapcsolatom, amikor anyuka bekavart. Nálam szakításhoz vezetett, (én mondtam ki), engem lehangol ha egy hapsi az "anyja majma".
Egyébként biztos, hogy anyuci valóban beteg, nem egy kicsit eltúlzott viselkedés, és persze rájátszás?
6-os voltam.
Hát akkor elmondanám kedves kérdező, hogy a depresszió nem feltétlen kell, hogy együtt járjon az önzőséggel, és a kisajátítással. (Én is depressziós vagyok, illetve bipoláris, hol fent, hol lent). Bizonyára tudod, hogy ez nem gyógyítható, hanem az egész életét végig fogja kísérni. Ehhez komolyan akarsz asszisztálni? Mert akkor már meg ne haragudj, de nagyon buta vagy ! Szeresd a fiacskáját, jogodban áll, de akkor vedd tudomásul, hogy te soha nem leszel az első az életében, hanem mindig az anyuci.
8.as vagyok.
Kérdező, meg ne haragudj, de annak alapján, amit leírtál, én azt gondolom ismeretlenül is, hogy a fiacskája is partner az anyuci játszmázásában, vagyis egy nagy szemétláda. Bocs, nem akartalak megsérteni, de nekem ez jön le abból, amit a kérdésben írtál, azaz "ő azt mondta megérti, ha tovább akarok lépni, de ő szeret. " Szeret?? Talán tettekkel kellene bebizonyítania ! Meg mi az, hogy megérti, hogy tovább akarsz lépni?? Kvázi tudván tudja, hogy szemétség, amit művel veled, de hagyja, hogy őrlődj, szenvedj ebben a kapcsolatban, de azért szeret ! Furcsa... Nos én a következőt tenném, (két verziót vázolok, válaszd ki melyik a szimpatikusabb):
A.) Leülnék a helyedben a pároddal (amikor végre elszabadul a zsarnok anyukától), és nagyon nagyon határozottan azt mondanám neki, hogy téged felőröl az ahogyan a kapcsolatotok megy, gondolja át nagyon sürgősen, mert attól félsz, hogy el fog veszíteni. Majd várod a reakciót.
B.) : Szintén leülsz vele beszélgetni, de csak annyit mondasz, hogy időre van szükséged, nyugodtan intézze a kis ügyeit (enyhe célzás), neked át kell gondolnod a kettőtök kapcsolatát. Majd következetesen (ehhez nagy erőre lesz szükséged) ne találkozz vele vagy 2 hétig, akkor megérti milyen az, ha végleg elveszít(het).
Persze nem vagyok a helyedben, ezért írtam feltételes módban, hogy én ezt tenném.
Amellett gondold végig, hogy tényleg mi jövője van egy ilyen kapcsolatnak, ha már most boldogtalannak érzed magad? Jó ez így?
Szóval gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!