Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom már! Miért kellett beleszeretnem? Nem tudom elengedni.
Szinte minden nap találkozunk vagy beszélünk, szomjazom minden vele töltött percre, de nem lehet az enyém. Miért mindig a reménytelen dolgok jutnak nekem? ...:( Amikor nincs ott, folyamatosan hiányzik... Nem tudom kiverni a fejemből, pedig kínálkoznak a lehetőségek. Még soha senkit nem szerettem ennyire. Nem bírnám elviselni, ha eltűnne az életemből... Mit tegyek? :(
18/L
Mintha csak én írtam volna a kérdést... Csak én egy évvel fiatalabb vagyok.
Megmondtam a fiúnak, ő erre azt mondta, hogy csak barátként néz rám... De nagyon fontos vagyok neki és nem akar elengedni. Nekem viszont ez nem jó, mert ha vele vagyok, mindent egy jelnek érzek, hogy mégis szeret, vagy valami... Szóval ezt nem szabad. Legalábbis én nem bírom. Most van egy hete körülbelül, hogy nem beszéltem vele, ő keresett, nem reagáltam rá - korábban is megmondtam neki, hogy nyáron ne tartsuk a kapcsolatot, mert én nem akarok neki barátságot hazudni. Közben meg őrültem hiányzik és tiszta szívemből szeretem.
Jó lenne beszélgetni erről szerintem, ha te is így érzed, nyugodtan írj! :) Ja és kitartás. :)
L/17
Szia
ezt egyáltalán nem tudhatod h ő nem érez így irántad...
egy próbát mindenképpen megér ^^
mond el neki hogy mit érzel...mit veszíthetsz :D???
14/F
Szerintem tudja hogy érzek... Próbáltam elfelejteni, és azt sugallni felé, hogy nem így érzek: van egy másik srác, de nem a barátom, akivel meg akartam próbálni, és Ő is tud erről a srácról.
Ajj... Olyan régóta tart ez már...
13:57 jó lenne beszélgetni róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!