Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes?
A barátommal több mint 2 hónapja vagyunk együtt. Ő 23 én 16. Mindketten azt állítjuk magunkról, hogy nem vagyunk szerelmesek. Nálam ez teljesen igaz, mivel voltam már szerelmes tudom milyen és most nem vagyok az. Viszont nagyon szeretem.
Ő viszont, teljesen úgy viselkedik velem mintha én egy szent csoda lennék. Egyszerűen úgy kezel mint egy angyalt. Ha nem találkozunk két napig már hiányzom neki, mindent megkapok amit szeretnék, elvisz akárhova, nem önző az ágyban sem. (hozzá tenném még nem feküdtünk le) többször aludtunk már együtt. Mindenki aki jól ismeri, pl.: anyukája és apukája is azt állítja róla, hogy szerelmes, de ő nem ismeri be.
Lehet, hogy tényleg nem lenne az?
Milyen jelekből jöhetnék még rá, hogy igen avagy sem?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Drágám!
Egy olyan férfi aki együtt alszik egy nála fiatalabb nővel és nem indul be az b@zi, csak nem ismeri be.
Én kimerem mondani, hogy tőlem még a húgom sem lenne biztonságban, ha az én ágyamban aludna.
Állj.. arról nem volt szó hogy nem indul be...
Attól hogy még nem feküdtünk le az nem jelenti azt hogy más nem volt..
Sajna sztem is buzzancs a párod.
Sry...
Kedves előző válaszolók! Vegyétek figyelembe, hogy van korkülönbség, lehet, hogy a srác 23 évesen kicsit érettebb annál, hogy a kiskorú barátnőjét két hónap után ágynak döntse!
Egyébként a kérdésre válaszolva lehet, hogy tényleg szerelmes beléd, csak esetleg mivel úgy tudja, hogy te nem vagy az, ezért nem meri vállani előtted az érzéseit. Kitudja. Beszéljétek meg ezt egymást közt. Ha tisztelitek egymást annyira, hogy őszintén és kötöttségek nélkül beszélgessetek, ha már egyszer együtt vagytok, akkor tartoztok egymásnak az igazsággal.
Én őszintén megmondtam neki, hogy nagyon szeretem, de nem úgy.. mármint nem vagyok szerelmes. Ő is mindig azt mondja, hogy ő sem az, de ez nem is baj. Valamint nem értem, hogy akkor miért kérdezgeti folyamatosan, hogy szeretem-e?
Köszönöm szépen az értelmes válaszodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!