Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok belé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban, nagyon kedves velem, szerintem tetszem is neki. Csak azt nem tudom eldönteni hogy én mit érzek. Nagyon jó fej és aranyos, meg helyes is. Mostanában sokat gondolok rá, és féltékeny leszek ha más lánnyal beszél. Szerelmes vagyok belé? Nem szeretnék az lenni mert ő volt az egyik legjobb fiúbarátom! 15/L

2013. jan. 31. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
hát igen valami olyasmi:) eltudnád képzelni, hogy megcsókol?
2013. jan. 31. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem beleszerettél. Próbáld meg neki elmondani. :)
2013. jan. 31. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is bele szerettél! 15/F
2013. jan. 31. 17:49
 4/10 A kérdező kommentje:
De én nem akarom :((
2013. jan. 31. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Jaj, ne drámázz már... Ha eljutottál a gondolatig, hogy szerelmes vagy belé, akkor nem lehet annyira ellenedre.

15/L

(ha meg szeretnéd beszélni, írj csak :) )

2013. febr. 1. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Komolyan ha komolyabb gondolatok is eszedbe jutottak már vele akkor ... Tuti.. Amúgy a féltékenység is utal rá erősen.. :)) Próbálj felé közeledni ha akarsz valamit.. ha nem nem de akkor lehet h elhalasztasz egy alkalmat egy olyan sráccal aki egy csomó mindent megtenne érted.. Gondolom érted e lényeget .....
2013. febr. 1. 17:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké, valahogy megpróbálom elmondani neki. Első: Igen, volt már olyan
2013. febr. 2. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem igen!

A szerelemnek két útja van:

- Első látásra szerelem....

- Vagy barátból egy nagy lépcsőfok és úgy szerelem...

De mindkettőt tapasztaltam már! És hidd el a második eset se rossz! ( tapasztalatból mondom ) Amikor haverból... átlépni szerelemben az is jó érzés! :)) Soksikert!

2013. febr. 12. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Bizony beleszerettél. Én ugyan így érzek egy lány iránt. Régebben Ő írt rám facebookon, de akkor nem nagyon érdekelt... Aztán nézegettem a képeit láttam valóságban. Aztán ráírtam, mostanában többet beszélünk de még kettesben nem találkoztunk. És ugyan így érzek. Kicsit vicces mert szinte nem is ismerem, de mégis, egész nap rá gondolok és érzem, hogy a szívem szakad meg, hogy nincs mellettem. Még rosszabb, hogy félek attól, hogy nem fogunk összejönni :'(

Ez egy példa az első látásra szerelemre. 17/F.

Ha valóban szereted és Ő is vonzódik hozzád, szerintem ne halaszd el.

2013. febr. 12. 19:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Akkor már csak rá kell vennem magam hogy elmondjam neki
2013. febr. 12. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!