Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé?
Jaj, ne drámázz már... Ha eljutottál a gondolatig, hogy szerelmes vagy belé, akkor nem lehet annyira ellenedre.
15/L
(ha meg szeretnéd beszélni, írj csak :) )
Szerintem igen!
A szerelemnek két útja van:
- Első látásra szerelem....
- Vagy barátból egy nagy lépcsőfok és úgy szerelem...
De mindkettőt tapasztaltam már! És hidd el a második eset se rossz! ( tapasztalatból mondom ) Amikor haverból... átlépni szerelemben az is jó érzés! :)) Soksikert!
Bizony beleszerettél. Én ugyan így érzek egy lány iránt. Régebben Ő írt rám facebookon, de akkor nem nagyon érdekelt... Aztán nézegettem a képeit láttam valóságban. Aztán ráírtam, mostanában többet beszélünk de még kettesben nem találkoztunk. És ugyan így érzek. Kicsit vicces mert szinte nem is ismerem, de mégis, egész nap rá gondolok és érzem, hogy a szívem szakad meg, hogy nincs mellettem. Még rosszabb, hogy félek attól, hogy nem fogunk összejönni :'(
Ez egy példa az első látásra szerelemre. 17/F.
Ha valóban szereted és Ő is vonzódik hozzád, szerintem ne halaszd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!