Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy azt hitted szerelmes vagy és később jöttél rá, hogy egyáltalán nem?
Persze. "Beleszerettem" és egy 1 hónap múlva rájöttem hogy ez nem szerelem, csak fellángolás.
Onnan tudtam, hogy elmúlt az a jó érzés ami az elején volt, mikor megismertem. Elmúlt és azt kérdeztem magamtól: "Hogy francba tudtam ezt az embert szeretni?!?"
Velem is volt ilyen. Kb. csak 3hétig tartott a fellángolás. Az ő részéről is, de nem vallotta be, csak húzta az időt. Megcsalt, keresett közben mást.
2hónapnyi szenvedés után szakítottam vele. Ennek már fél éve. És sokszor eszembe jut, mi a fe.nét ettem én rajta. Ma már ha meglátom, alig ismerem fel.
Eddigi kapcsolataim mind így voltak! Én hamar ráunok az olyan emberekre,akikről azthiszem h szeretem azt mégsem!
Kivéve a mostani párkapcsolatom! Most tudom,hogy szeretem a barátomat,sőt szerelmes is vagyok belé!
De én még ezt nem szeretem a magyar nyelvben, "szeretem, sőt szerelmes vagyok belé". A szerelemnek viszont nincs igéje, vagyis van, csak a szerelmeskedik azt jelenti, hogy szexel. És mivel nem tudod valakinek azt mondani igével, hogy szerelmes vagy belé ezért, ahogy a filmekben is, azt mondod, hogy "szeretlek". Most visszanézve a mondatot, ez milyen h*lyén jön ki már, nem?
Amúgy válaszolva a kérdésre, persze, többször is, ez a fellángolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!