Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra szeretnék egy levelet írni egy lánynak? (Részletek lent)
Az a helyzet, hogy eléggé megbántottam meg bunkó voltam ezzel a lánnyal és azt szeretném tudni, hogy elég ha csak annyit írok le, hogy szeretem stb... vagy bocsánatkérés is mehet bele?
Meg emellett bármiféle jó tanácsot is elfogadok mert igazából alapból nincs is ötletem, hogy konkrétan mit írjak neki,csak azt tudom, hogy valamit akarok...
17F
Hát én pl nagyon örülnék, ha egy ilyen levelet írna az a csávó aki nagyon megtetszett nekem, és közölte, hogy nem vagyok az esete...amúgy sztem egy bocsánatkérés tényleg beleférne, ha bunkó voltál vele..:) hát írjál nenki szép dolgokat:DD igazából olyanokat, hogy pl.: nagyon sajnálom, hogy bunkó voltam veled...de rájöttem, hogy nagyon kedvellek, és emiatt örülnék is neki hogyha eljönnél velem valahova és megsimernénk egymást:DD:P;) ilyen kis cuki dolgokra gondoltam, hogy örülne neki...egyébként már magának a szándéknak nagyon fog örülni hogy írtál neki, szóval ne aggódj:P:DDD
sok sikert!!!:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!