Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagálod le ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálod le ha egy prosti szerelmes lesz beléd?

Figyelt kérdés
Kérdező(26F): Nem voltam soha a kuncsaftja(26F) , munkájától teljesen független ismerkedtünk meg(36L). Tudom hogy prostituált(lakásban), de ha ez nem lenne teljesen jól ellennénk. Kedveskedik aranyoskodik, mos főz takarít, ki veszi a részét az anyagiakból, de nem tudnék rá páromként tekinteni ugy h munkaidőben másakkal hempereg. Persze azt modja ez csak munka, és engem szeret, de hogy mi zajlik a szinfalak mögött azt csak ő tudja. Kérdésem érdemes egy ilyen lánnyal foglalkozni v kapásból ejteni kell a fenébe?!

2013. jan. 31. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
őőő, én biztos hagynám a francba, bár "K*rvából lesz a legjobb feleség" állítólag :)
2013. jan. 31. 18:24
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Nekik ez tényleg csak munka. De ezt a te fejedben kell helyre rakni.

Nekem nem lenne gondom vele ...

2013. jan. 31. 18:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hm ha rátudnám venni,hogy befejezze és keres másik állást akkor nem igen zavarna
2013. jan. 31. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy kivizsgálásra mindenképp elvinném. Az a minimum hogy felhagy a hivatásával.
2013. jan. 31. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem hinném hogy szerelmes....szerintem ha az lenne,abbahagyná a kúrelást,és keresne egy normális munkát,elvégre,ha tényleg komolyan gondolná veled,esetleg gyerekeket is akarna,úgyis abba kéne idővel hagynia......
2013. jan. 31. 18:37
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Kőll egy lakás neki lene egy ingen prostid és de ne hagy elől pénzt szerez egy széfet ahove előle be pakolod az értékeid minimum 100kg és durván rőgzisd a falhoz hogy ne raboljanaki . Ha dugni akarod érdemes
2013. jan. 31. 18:43
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Bottal nem piszkálnám.
2013. jan. 31. 19:00
 8/13 Thom12 ***** válasza:

Tudom, hülye válasz... De én ilyen nőt keresek.

Ha gondolod, hogy vége, neked nem kell,

írj nekem. 35/F

2013. jan. 31. 19:15
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Dugibabának jó egy ilyen csaj, erre megtartanám...
2013. febr. 1. 10:53
 10/13 anonim válasza:
91%
Gusztustalanok vagytok! De persze ezt egy pasi nem fogja megérteni soha! A prosti... ha prosti nem azért csinálja mert az minden álma, hanem mert belekényszerül! Nincs más választása, rossz anyagi helyzet, nincs iskolája, vagy rossz társaság, nem azért mert azt akarja hogy naponta kúrják...Akik erre hajtanak, INGYEN és bérmentve megkaphatók a discoban... Tudjátok, a miniszoknyás k...aki billegeti magát, előttetek... Viszont egy örömlánynak nincs választása, és sokszor nagyon nehéz neki kikerülni abból a kőrből ahová bedobták, a szerelemre úgy tekint mint mentőövre. Hogy végre szerethet, és szeretik. Az ilyen lányok sokkal hűségesebbek, ragaszkodóbbak, és sokkal jobban szeretnek, mert tudják mit veszíthetnek...Szerintem neked kell a fejedben ezt lerendezni, de a lány szándékaiban nem kételkednék, ha valóban szeret úgyis leáll, csak támogatásra érzelmileg! van szüksége!!!
2013. febr. 1. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!