Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen "betegség" befolyásol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen "betegség" befolyásol valamit tudat alatt? Mert állítólag igen. Igaz ez?

Figyelt kérdés
Előzmények: Sajnos egy erősebb fitymaszűkületem van, ráadásul nagyon rövid a fitymafékem is. Azt mondták nekem, hogy e miatt nem merek közeledni a nők felé, mondván, hogy ez kihat tudat alatt a szellemi és a lelkivilágomra. Tény, sajnos 20 évesen még nem volt soha barátnőm. Össze függ ez ezzel vagy sem? Köszi előre is. 20/F
2009. szept. 2. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem műtteted meg?
2009. szept. 2. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az, hogy 20 évesen még soha nem volt barátnőd, nem jelent semmi rosszat, és nem is az előjele semmi rossznak. Bőven lehetnek még barátnőid ezután:). Érdekelne, ki mondott neked ilyesmiket... Én azt mondom, ne foglalkozz azokkal, akik ilyesmiket mondanak neked. Ha bebeszéled magadnak, vagy bebeszélik neked az ilyesmit, az fog hatni rád, épp ezért ne hagyd! Az emberi viselkedésnek számos oka lehet, és számos tényező motiválhatja. Az érzelmi világunkra pedig szintén számos tényező hathat, ami nem tudatosul. Éppen ezért nagyon merész dolog - szerintem - egy 20 éves férfinak azt mondani, hogy X. és Y. dolog miatt majd nem mer közeledni a nők felé. Szerintem ne halgass arra, aki ilyet mond neked. És fel a fejjel, még csak 20 éves vagy, rengeteg barátnőd lehet még ezután is.
2009. szept. 2. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

hát én azt se tudtam eddig mi az a fitymafék.:D

de most beírtam google-be és ezt adta ki:

"A fitymafékem, a makk alatt a bőr 1-2 centivel megakad, és a makkot is lehúzza valamennyivel. Milyen problémát okozhat a későbbiekben? Hallottam, hogy meg lehet operálni, érdemes? Akadályozza a péniszem növekedését? Óvszer használata befolyásolja?" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Tisztelt Kérdező!

Leírása alapján, feltehetően a fitymát a makkhoz alul rögzítő fék (un.frenulum) születetten rövidebb.

Cikkünk a hirdetés után folytatódik

Merevedéskor feszül, majd az egyik első szerelmi aktusnál, vagy önkielégítéskor berepedhet. Ijesztően vérzik, de komoly gondot nem jelent, a vérzés pár perces leszorítással magától szűnik.

Majd gyógyszertárban recept nélkül kapható Neogranormon kenőccsel kenje be, az nyugtatja, hámosítja. Emellett keressen fel egy urológust, aki ha szükséges, majd egy kis műtéttel a rövid féket teljesen bemetszi.

A kisműtétet ambulánsan végzik, és kb. 5 percig tart, és egy aprócska tűvel adják az érzéstelenítőt.

Bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő, hámosító hatású spray-t fújhat rá , amíg a seb 1-2 hét alatt gyógyul, majd mikor a seb begyógyult, érdemes alkalmazni kamillás borogatást a hegesedés meggátlására.

A teljes gyógyuláshoz legalább hat-nyolc hét szükséges. Javaslom, kenje Neogranormon kenőccsel, amely szabad patikai forgalomban kapható, és ne erőltesse túl.

Tizennyolc éves korig szülői beleegyezés kell, sőt a szülőnek el kell kisérnie vizsgálatra. Kis fokban rövid fékkel csak akkor van teendő, ha panaszt okoz. Óvszer nincs hatással a rövid fékre.

A rövid fék nincs hatással a pénisz növekedésére, ha nem fáj nincs vele teendő."

5 perc alatt megszüntethetők a gátlásaid.

Fitymaszűkületet meg nem kellett volna már kezelni kisebb korban egészségügyi okból is?

2009. szept. 2. 23:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez aztán szakszerű válasz volt (több ilyen kéne), köszönöm. Hogy kellett volna-e kezelni?... nem tudom... kellett volna? (Amúgy nem merem bevállalni a műtétet, valahogy nincs merszem, megalázó számomra, de amúgy a kérdés csak annyi volt, hogy összefügg-e a kér dolog amit leírtam.)
2009. szept. 3. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!