Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen "betegség" befolyásol valamit tudat alatt? Mert állítólag igen. Igaz ez?
hát én azt se tudtam eddig mi az a fitymafék.:D
de most beírtam google-be és ezt adta ki:
"A fitymafékem, a makk alatt a bőr 1-2 centivel megakad, és a makkot is lehúzza valamennyivel. Milyen problémát okozhat a későbbiekben? Hallottam, hogy meg lehet operálni, érdemes? Akadályozza a péniszem növekedését? Óvszer használata befolyásolja?" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
Tisztelt Kérdező!
Leírása alapján, feltehetően a fitymát a makkhoz alul rögzítő fék (un.frenulum) születetten rövidebb.
Cikkünk a hirdetés után folytatódik
Merevedéskor feszül, majd az egyik első szerelmi aktusnál, vagy önkielégítéskor berepedhet. Ijesztően vérzik, de komoly gondot nem jelent, a vérzés pár perces leszorítással magától szűnik.
Majd gyógyszertárban recept nélkül kapható Neogranormon kenőccsel kenje be, az nyugtatja, hámosítja. Emellett keressen fel egy urológust, aki ha szükséges, majd egy kis műtéttel a rövid féket teljesen bemetszi.
A kisműtétet ambulánsan végzik, és kb. 5 percig tart, és egy aprócska tűvel adják az érzéstelenítőt.
Bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő, hámosító hatású spray-t fújhat rá , amíg a seb 1-2 hét alatt gyógyul, majd mikor a seb begyógyult, érdemes alkalmazni kamillás borogatást a hegesedés meggátlására.
A teljes gyógyuláshoz legalább hat-nyolc hét szükséges. Javaslom, kenje Neogranormon kenőccsel, amely szabad patikai forgalomban kapható, és ne erőltesse túl.
Tizennyolc éves korig szülői beleegyezés kell, sőt a szülőnek el kell kisérnie vizsgálatra. Kis fokban rövid fékkel csak akkor van teendő, ha panaszt okoz. Óvszer nincs hatással a rövid fékre.
A rövid fék nincs hatással a pénisz növekedésére, ha nem fáj nincs vele teendő."
5 perc alatt megszüntethetők a gátlásaid.
Fitymaszűkületet meg nem kellett volna már kezelni kisebb korban egészségügyi okból is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!