Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen "betegség" befolyáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen "betegség" befolyásol valamit tudat alatt? Mert állítólag igen. Igaz ez?

Figyelt kérdés
Előzmények:Úgy néz ki hogy nekem egy erősebb fitymaszűkületem van, ráadásul nagyon rövid a fitymafék is. Azt mondták nekem, hogy e miatt nem merek közeledni csajok felé, mondván, hogy ez kihat tudat alatt a szellemi és a lelkivilágom felé. Mert tény, hogy 20 éves vagyok és még soha nem volt barátnőm, de olyan szinten hogy, kb életemben ha 2 csajjal ha beszéltem. És egyszerűen nem tudom ezt mire véli. Össze függ ez ezzel vagy sem? Köszi előre is. 20/F
2009. ápr. 30. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát lehet hogy valamennyire befolyásol, de miért nem műtteted meg..? A nemi életben is korlátozna nem?

L/20

2009. ápr. 30. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy befolyásol, mivel a betegséged végett többet aggódsz és visszaveti az önbizalmad is.
2009. ápr. 30. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Műtét...
2009. ápr. 30. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

van egy szobrász, nem jut eszembe a neve, akinek ugyanez a problémája, ezért fiatalkorában sosem mert közeledni a lányokhoz..azóta sem volt senkije, de a szobrai aranyosak, kis törékeny embereket/lányokat alkot, olyan ártatlanul ábrázolva, ahogy csak lehet. (a rajztanárom ismerőse, ő mesélte nekem ezt)

szóval lehet ilyen..válaszd a műtétet, nem fáj.

2009. ápr. 30. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!