Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatot mennyire befolyásol a felek családi háttere (bővebben lent)?
mág sose hallottad kisfiútól, hogy az anyukáját akarja feleségül venni, ha nagy lesz?
ez az apa szerepének betöltése
mert az apa egy minta, példa
szerintem nagy szükség van rá, de nélküle is lehet férfi egy fiúból
Nincs feltétlenül összefüggés szerintem és a környezetemben is ezt látom.
Van, aki normális családban nőtt fel mégis éretlen. Van, aki csonkában és olyan talpraesett.... ezt embere válogatja, nem családi háttér.
Tapasztalatból mondom.
23/L
Érdekes kérdés.
Nekem nincs apám, és egy lány emiatt nem is jött össze velem, mert szerinte én hátrányban indulok így egy párkapcsolatban, és ő nem szenvedne ezzel. Akkoriban nagyon fájt, de már úgy gondolom ez a hozzáállás őt minősíti.
Valóban sz*r dolog így felnőni, de erről nem én tehetek. Úgy gondolom, hogy egy párkapcsolat arról is szól, hogy ott vagyunk a másiknak ha ilyen-olyan baj van, és támogatjuk, segítünk neki.
Szüleim elváltak, apám soha életemben nem ismertem, nem tudom milyen ha valakinek van apja, DE írta valaki hogy normális családban éretlen és csonka családban talpraesett ismerőse van.. Talán azért van így mert ha van apa és anya a gyerek bármelyikre számíthat pl. pénz kell neki valamire egyik nem ad a másik majd ad.. DE ez olyan családban ahol nincs egyik szülő valami oknál fogva nem így megy, ha a szülő nem ad pénzt meg kell érteni dolgozni ha olyan idős. Én ezt teszem, miközben van egy bizonyos betegségem amivel 1 éve nem tudtam kezdeni semmit az orvosok.. -.-"" pedig nem komoly, csak veszélyes lehet az egészségemre. Mindegy ez nem téma. Épp most ismertem meg barátom akit imádok, csak kicsit messze lakik és eldöntöttem, hogy én megyek le hozzá, de anyum csak akkor enged ha saját pénzből megyek.. Szóval egy csonka családban SZINTE BIZTOS hogy talpraesettebb a gyerek és a múltkor ezt meg is kaptam h az vagyok, csak eddig nem tudtam róla..
Ha valaki azért utasít vissza valakit mert nincs apukája vagy anyukája akkor az egy elkényeztetett k*rva ha lányról van szó, ha fiúról akkor meg ink mondom apuci pici fiának.. Szerencsére párom nem ilyen őt nem zavarja a "csonka" családom. Úgy szeret ahogy vagyok és én is őt (hozzáteszem mindkét szülője van) de ugyanaz fontos neki ami nekem. A család és a szeretet :)
Bocs a regényért >< 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!