Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatba belefér, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatba belefér, hogy társkeresőzök?

Figyelt kérdés

Nagyon alacsony amúgy az önbizalmam, próbáltam már régebben megölni magam, minden nőt szebbnek látok, stb. Tényleg durva a helyzet.

Van barátom már 1,5 éve, de ő nem olyan típus, hogy bókolgat. Szokott, de nem sokat.

És azt veszem észre, hogy nagyon alacsony lett újra az önbizalmam.. Tegnap felmentem társkeresőre, beszéltem 2 pasival, akiknek bejöttem, meg stb, és újra lett önbizalmam.

Szóval szerintetek ez belefér?

2013. jan. 31. 17:25
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Ja, hogy ne érezzem magam egy darab sz@rnak.

Látszik, hogy fogalmad sincs arról, hogy milyen, amikor minden egyes emberre féltékeny vagy. Mert egy kupac sz@rnak érzed magad. Egy senkinek, szó szerint.

2013. jan. 31. 17:42
 22/28 anonim ***** válasza:

Te vagy féltékeny miközben te pasizol?

Fantasztikus.

2013. jan. 31. 17:45
 23/28 anonim ***** válasza:
Ugy erzed, te vagy Jupiter, a parod meg a kis okor? Neked szabad, neki meg nem? jofej lehetsz. Igy en se bokolnek neked, ha pasi lennek, es a parod.
2013. jan. 31. 17:47
 24/28 anonim ***** válasza:

"Mert egy kupac sz@rnak érzed magad. Egy senkinek, szó szerint."

Inkább szakemberhez kellene fordulnod.

2013. jan. 31. 17:47
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha kiderülne, nálam repülnél azonnal.
2013. jan. 31. 17:48
 26/28 anonim ***** válasza:
Remélem szakítotok. Pasi járna jobban.
2013. jan. 31. 17:50
 27/28 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsiba nem fér bele. Szerintem szakits a pasidal és szerez másikat aki tőbet bokolgatna. Lehet fogynodkéne ha tulsujosnak számitasz az neheziti a kapcsolat teremtés és nemtudsz ugy boldogleni ha mindenki egy darab szarnak tart vanak neten calkulátorok ere mit ir bár ha tulsúlyos vagy látodmagadon ez sokat számit.
2013. jan. 31. 18:18
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha neki is megmutatod, belefér, az én párom is csinált, mert előtte nagy csajozós volt, aztán amikor velem van ugye nem nagyon nézik meg, és hiába bókolok neki, mástól is jól esik azért, nekem is, és szerintem ez természetes. Hűséget fogadok, nem vakságot, ahogy szokták mondani:) Elmondta, amikor megcsinálta, aztán minden komolyabb levelet amit kapott bemásolt:) Mondjuk ő nem beszélgetett csajokkal, meg nem is gyakran lépett be. Aztán tartott ez az egész kb 1-1,5 hónapig, utána megunta:) Nincs ebben semmi rossz, nem tudom mit hurrognak a válaszolók...
2013. jan. 31. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!