Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az még belefér egy párkapcsolatba ha a pasi néha csak ugy megnéz egy nőt? Mért csinálják ezt a pasik ha szeretnek valakit?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 10:58
1/10 anonim válasza:
Miért,te nem nézel meg egy pasit sem?Az utcán,vagy akárhol,ha látsz egy jó pasit,gyorsan becsukod a szemed?:D
2/10 anonim válasza:
Attól hogy diétázik az ember, az étlapot még megnézheti, nem?
Én is megnézem a jó pasikat, a párom is megnézi a nőket, de persze nem úgy, hogy ott állok mellette és utána fordul. Csak szép szolidan. Én ugyan így. Engem nem zavar. Amíg csak nézi, addig nincs semmi baj.
21 L
3/10 anonim válasza:
Nincs abban semmi, ha egy ember tetszik mint látvány.
4/10 anonim válasza:
A "megnézni" fogalom nem egyenlő az "akarni" szócskával. Megnézheti azért, mert szép a lány, de ez még nem jelenti azt, hogy akar is tőle valamit.
5/10 anonim válasza:
Vonzalom nélkül is elismerhetjük egy ellenkező neműről, hogy nem néz ki rosszul.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. ápr. 19. 11:35
7/10 anonim válasza:
Bele kell, hogy férjen, mert a normális pasik nagyjából mind így tesznek. Csak van aki lopva, meg van aki nyíltabban. Azt a pasit, aki már nem is nézi meg a jó nőket, megette a fene! Ugye, te sem ilyet akarsz??? ;)
8/10 anonim válasza:
én sosem nézwem meg a pasikat, max ránézek, de hidegen hagy h jó pasi-e vagy sem. ha az, akkor persze látom h jópasi, de sosem nézem meg, csak ránézek. de ránézhetek egy ronda pasira is, sőt egy tatára is. sztem a te pasid is max ránéz a nőkre, de nem kezdi el méregetni őket
9/10 Ywerd válasza:
Mert nem fogadott vakságot.Inkább a te önbizalmaddal lehet a baj hogy ilyeneket kérdezel.De gondolom elég tapasztalatlan vagy még,ha ez zavar.Azzal hogy kisajátítod magadnak meg ilyen dolgokon agyalsz, a legbiztosabb módszer arra hogy elüldözd.29F voltam .Pá
10/10 anonim válasza:
Én vele együtt szoktam nézni a jó Nőket! :)Már nagyjából ismeri az ízlésemet, és inkább csak olyanokat néz meg, akik Nekem tetszenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!