Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatba belefér, hogy társkeresőzök?
Nagyon alacsony amúgy az önbizalmam, próbáltam már régebben megölni magam, minden nőt szebbnek látok, stb. Tényleg durva a helyzet.
Van barátom már 1,5 éve, de ő nem olyan típus, hogy bókolgat. Szokott, de nem sokat.
És azt veszem észre, hogy nagyon alacsony lett újra az önbizalmam.. Tegnap felmentem társkeresőre, beszéltem 2 pasival, akiknek bejöttem, meg stb, és újra lett önbizalmam.
Szóval szerintetek ez belefér?
1 évig nem is léptem be, de akkor még többet bókolgatott, úgy jó volt. De mostanában már nem...
Nagyon rossz érzés, minden nőt szebbnek látok, folyton féltékenykedek olyankor, szörnyű vagyok :S
Nem vagyok ribanc!!
Soha a büdös életben nem csalnám meg a pasimat, és nálam egy szemezés is súrolja a megcsalás határát.
Ezért nem "flörtölök" személyesen..
" Szoktunk röhögni a pasikon"
Más emberek magányának kinevetése, kivétel nélkül következményeket okoz a te életedben negatív módón.ű
ok-okozat
??
A szánalmas agyonszolizott alfahímek szánalmas képeiken röhögünk, nem a normális pasikon -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!